Reklam

Çan Belediyesi'nden Bir Hizmet Daha

Çan Belediyesi'nden Bir Hizmet Daha
17 Mayıs 2013 - 19:13

Çan Belediyesi'nin Çan Anadolu İmamhatip Okulu'nun bahçesine yaptığını hala saha ve çevre düzenlemelerinin açılış töreni Cuma günü, halkın katılımıyla gerçekleştirildi. Yaklaşık 3 ay süren çalışmaların sonucunda okulun bahçesine halı saha, anfi ve de kamelyalar yapıldı. Bunun yanı sıra ise; okulun yanındaki yolda düzenlemelere gidilerek, eskiden sıklıkla kazaların meydana geldiği noktada genişleme çalışmaları yapıldı. 

İmamhatip'in bahçesinde yapılan açılış törenine; Çan Kaymakamı Yakup Tat, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur  Subaşı,  Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Yöneticileri, Sivil Toplum Örgütleri, Karşıyaka Mahallesi sakinleri ile Çan halkı katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Çan Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterileriyle devam etti. Anadolu İmamhatip Lisesi öğrencisi Hüseyin Gülen'in okuduğu Sakarya Türküsü şiiri beğeniyle dinlendi.

Programda konuşan İmamhatip Lisesi Müdürü;“ Okullarına sahip çıkarak, halı saha, anfi ve de kamelyalar olmak üzere çevre düzenlemelerini yapan Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'ya okul idarecisi olarak öğrenciler ve de mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu ise programda yaptığı konuşmasında eğitimin önemine değinerek, eğitim kurumlarına, öğrencilerimize sahip çıkarak onların iyi bir ortamda eğitim alabilmeleri için, Belediye olarak imkânlar doğrultusunda, her türlü yardımda bulunma çabasında olduklarını vurguladı.

 Başkan Kuzu konuşmasını “ Bu halı saha okullarımıza kazandırdığımız 3. Halı saha. Tabi burada sadece halısaha ve çevre düzenlemesi yapmadık. Aynı zamanda da burada sıksık kazaların meydana geldiği yolu da genişleterek, hizmete sunduk. İnşallah bundan sonra burada kazalar olmayacak, canlar yanmayacak. Yapılan bu hizmetlerin öğrencilerimize, mahalle sakinlerimize ve Çanımıza hayırlı olmasını temenni ederim” şeklinde sürdürdü.

Çan Kaymakamı Yakup Tat ise konuşmasında eğitime olan destekleri için Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'ya teşekkür ederek, yapılan bu çalışmaların ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Program, gösterileriyle herkesi mest eden, İmamhatip öğrencilerinin yaptığı sema gösterisi ile son buldu.


























YORUMLAR

  • 0 Yorum