Reklam

Çan Belediyesi Güreşçileri Türkiye Finallerinde

Çan Belediyesi Güreşçileri Türkiye Finallerinde
05 Mart 2013 - 17:05

28 Şubatta Gönen'de yapılan Yıldızlar Güreş Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Çan Belediyesi güreşçileri rakiplerini eleyerek finallere katılmaya hak kazandılar. 16 farklı ilden güreşçilerin katıldığı yarışmada 50 kg'de Can Gezen, 76 kg'de Özgür Demir, 85 kg'de Burak Bülbül derece alarak ilçemizin gururu oldular. Yıldızlar Güreş Türkiye Şampiyonası final müsabakalarına katılmaya hak kazanan Çan Belediyesi yıldız güreşçileri, Mart ayı sonunda Tokat'taki yarışmaya katılacaklar.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu Çan Belediyesi güreşçilerini tebrik ederek, ay sonunda yapılacak olan finallerde başarılar diledi. Başkan Kuzu Güreş Kulübünün kurulmasından bu yana geçen sürede sürekli artan başarılara imza attıklarını kaydederek, elde ettikleri başarılarla Çan Belediyesini ve Çan'ı başarıyla temsil ettikleri için teşekkür etti. Başkan Kuzu “Güreş kulübümüzün bu hızda ilerlemesi bizim için de gurur verici, Yıldızlar Güreş Türkiye Şampiyonası final müsabakalarında kendilerine şahsım ve Çan halkı adına başarılar diliyorum” dedi.

Çan Belediyesi güreşçileri, Başkan Abdurrahman Kuzu'ya destekleri için teşekkür ederek, Çan'ı en iyi şekilde temsil etmek ve finallerde derece alarak ilçeye madalya ile dönmek için tüm güçleriyle mücadele edeceklerini belirttiler.


YORUMLAR

  • 0 Yorum