Reklam

ÇAN BELEDİYESİ GÜREŞ KULÜBÜ KUMLUCA'DAN TARİH YAZARAK DÖNÜYOR

Antalya Kumluca güreşlerine 14 güreşçi ile katılan Çan Belediyesi Güreş Kulübü elde ettiği başarılarıyla Çan’a tarih yazarak dönüyor.

24 Mayıs 2021 - 11:42
Güreşçilerin 2 gün süren müsabakaları boyunca yanında olan ve destek veren Çan Belediye Başkanı Bülent ÖZ, “Güreşler boyunca hepsi başarılı şekilde güreşlerini yaptılar. Her biri Çanımızın gururu oldular.” Dedi
ÇAN BELEDİYESİ GÜREŞ KULÜBÜNÜN ARTIK BAŞ PEHLİVANLIĞA ADAY BAŞ ALTI GÜREŞÇİSİ VAR
Antalya Kumluca güreşlerinde büyük orta pehlivanı Hasan Özdemir iki gün boyunca tüm rakiplerinin yenerek finale yükseldi ve Baş Altı Pehlivan olarak Baş Pehlivanlığa Aday oldu.
Elde edilen başarıyı sosyal medya hesaplarından paylaşan Başkan Bülent ÖZ, “Müsabakalar sonunda, artık ilçemizin Baş Pehlivanlığa aday Baş Altı güreşçisi var. Hasan Özdemir rakiplerini yenerek finale çıktı ve Baş Altı Pehlivanı oldu.” Dedi.

Müsabakalara katılan sporcuların bilgilerini paylaşan Başkan Bülent ÖZ;
• Hasan Özdemir, Ümit Özgül — Büyük Ortada
• Yağız Akdemir, Burakcan Ayyıldız, Saffet Kara, Onur Türker, Semih Arslan, Emirhan Saygı, Özgür Demir, Berkay Akdağ, Serkan Kuru — Küçük Orta Boyu
• Efe Akdemir — Ayak Boyunda
• Levent Dalay — Deste Küçük Boy
• İlkay Akdağ — Deste Büyük Boy
“Pazar gününe 6 sporcumuz kaldı ve Hasan Özdemir Finale çıkarak madalya ve Baş Altı, Levent Dalay 3. olarak madalya elde ettiler. Diğer güreşçilerimizde boylarında son 8’e ve son 16’ye girerek büyük başarı elde ettiler. Kumluca’ya 1300’e yakın güreşçinin katıldığı, Güreşçilerimizin boylarında 200 civarında güreşçinin olduğu müsabakalarda son 16’ya ve son 8’e kalmaları kulübümüz, en önemlisi çocuklarımız ve ilçemiz adına büyük başarıdır.” Dedi.
Açıklamalarını sürdüren Başkan Bülent ÖZ, “Çan Halkı adına hepsinin gözlerinden öpüyor, tebrik ediyorum. En önemlisi, güreşçilerimizi başından beri ilgilenen, antrenmanlarını yaptıran, onları böylesi başarıya ulaştıran, en büyük pay sahibi Halil Pulat Hocamıza teşekkürlerimi, takdirlerimi özellikle sunmak istiyorum.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum