Reklam

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLU OLSUN

Vali İlhami AKTAŞ, İl Müftülüğü tarafından düzenlenen 01 – 07 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası açılış programına katıldı.

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLU OLSUN
01 Ekim 2021 - 11:09
Müftülük toplantı salonunda gerçekleştirilen açılış programına; Vali İlhami AKTAŞ’ın yanı sıra İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nimetullah Akın, Müftü Yardımcıları ve din görevlileri katıldı.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası açılışı Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Kur’an-ı Kerim Tilaveti sonrasında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan film gösterisi izlendi.
“Camiler ve Din Görevlileri Haftası” açılış programında Vali İlhami AKTAŞ ve İl Müftüsü Şükrü Kabukçu birer konuşma yaptı.
Yapılan konuşmaların ardından hediye takdimine geçildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı adına Çanakkale Müftülüğü görev sahasında Cami ve Kur’an Kurslarına katkılarından dolayı hayırseverlere hediyeleri Vali İlhami AKTAŞ tarafından verildi.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Din Görevlilerimiz arasında yapılan bilgi yarışmasında dereceye giren hocalara hediyeleri ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nimetullah Akın tarafından verildi.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında ve hafızlık dalında ilimizi temsilen katıldığı bölge yarışmasında bölge birincisi olan Biga Ağaköy Camii İmam Hatibi Yusuf Kiracı’ya hediyesi İl Müftüsü Şükrü Kabukçu tarafından verildi.
Hediye takdiminin ardından Camiler ve Din Görevlileri Haftası açılış programı sona erdi

YORUMLAR

  • 0 Yorum