Reklam

ÇAĞRI IŞIK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde, Malatya'da depreme yakalanarak yaşamını yitiren Çağrı Işık'ın cenazesi Çan İlyasağa Çiftliği Köyü’nde toprağa verildi.

ÇAĞRI IŞIK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
13 Şubat 2023 - 12:35
Malatya'da kaldığı otelde depreme yakalanan Çağrı Işık Malatya’dan 11 Şubat Cumartesi günü Çan Demirci Camiine getirildi. İlk olarak 12 Şubat Pazar günü Camide cenaze namazı kılınan Işık daha sonra İlyasağa Çiftliği Köyü’ndeki evine getirildi.
Evinin önünde Işık için Kuran okundu ve dualar edildi. Merhum Işık’ın ailesi ise taziyeleri kabul etti. Çan Müftüsü Mustafa Ekin’in yaptırdığı duanın ardından Merhum Çağrı Işık’ın cenaze namazı kılındı. Ailesini ve sevenlerini ani ölümüyle yasa boğan Çağrı Işık dualar eşliğinde toprağa verildi.

Cenaze namazına, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çan Cumhuriyet Savcısı Furkan Atalay, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve 24. Dönem Çanakkale Milletvekili Mustafa Serdar Soydan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Levent Çalış, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen, Çan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şahin, siyasi parti yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar ile ailenin yakınları katıldı. Tören sonrası genç mühendisin ailesi taziyeleri kabul etti.
Çanakkale Medya Grubu olarak merhum Çağrı Işık’a ve tüm deprem şehitlerimize Allah'tan rahmet geride kalan ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum