Reklam

"BUGÜN DE YARIN DA ASLA FAİZCİ OLMAYACAĞIM"

Merkez Bankası'nın döviz kurundaki aşırı oynaklığa yönelik müdahalesinin ardından parti grubunda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tayyip Erdoğan dün ne dediyse bugün de aynısını söylüyor. Yüksek faizden ne kadar rahatsız olduğumu herkes bilir. Hiçbir zaman yüksek faizci olmadım" dedi.

"BUGÜN DE YARIN DA ASLA FAİZCİ OLMAYACAĞIM"
01 Aralık 2021 - 13:04
Türkiye'de ekonomik anlamda kritik günler yaşanmaya devam ediyor. Merkez Bankası, bugün dolardaki aşırı oynaklığın ardından piyasaya satım yönünde doğrudan müdahale edildiğini duyurdu. TCMB'den yapılan açıklamada, "Döviz kurlarında görülen sağlıksız fiyat oluşumları nedeniyle piyasaya satım yönünde doğrudan müdahale edilmektedir. " ifadeleri kullanıldı.
"HİÇBİR ZAMAN YÜKSEK FAİZCİ OLMADIM"
Merkez Bankası'nın bu kararının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomideki gelişmelerle ilgili neler söyleyeceği merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hiçbir zaman yüksek faizi savunmadığını belirterek, "Tayyip Erdoğan dün ne dediyse bugün de aynısını söylüyor. Yüksek faizden ne kadar rahatsız olduğumu herkes bilir. Hiçbir zaman yüksek faizci olmadım. Ama siz mandacı tayfasınız. Döviz kuru ve fiyat artışında da aynısını yaptınız. İstiyorlar ki ülke batsın, mahvolsun" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum