Reklam

BU ZİHNİYET SARAY BULAŞIĞI BİR ZİHNİYETTİR"

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ basın mensupları ile bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

10 Ağustos 2023 - 11:32
Özdağ yaptığı açıklamada; “Geçen sene Çanakkale’de Anafartalar Muharebelerinin başlangıcında yapmış olduğumuz 57’nci Alay Yürüyüşünün ikincisini gerçekleştirdik. Türkiye’nin değişik yerlerinden 4-5 Bin civarında genç katıldı bu toplantımıza. Bundan sonra da her yıl bu tarihlerde Çanakkale’de olmaya devam edeceğiz.  Kurulmamızın üzerinden iki sene geçmek üzere, bu iki sene içerisinde herkes kabul ediyor ki Türk siyasetine adeta yeniden format atmıştır. Bütün engellemelere, ambargolara, kısıtlamalara, psikolojik operasyonlara rağmen şimdi iktidar yanlısı belirli elemanların panik içinde Zafer Partisi’ni tahrikçilikle suçladıklarını görüyoruz. Birçok Türk genci bıçaklanarak, kurşunlanarak, kafası taşla ezilerek, sığınmacı veya kaçak dedikleri işgalciler tarafından öldürülürken, Türk kadınları taciz edildiğinde susan bu alçaklar. Biz Türk milletinin hakkını, hukukunu, Türk çocuklarının vücut dokunulmazlığını, ruh dokunulmazlığını savunduğumuz zaman da mı tahrikçi oluyoruz? Çok işimiz var. Biz Türk milletini savunmaktan vazgeçemeyeceğiz. İktidarın paralı uşaklarına sesleniyorum. Nagehan Alçı ve benzerlerine sesleniyorum. Zafer Partisi sizi çok rahatsız edecek. Siz bu ülkeye gelen ve halkımızı taciz eden işgalcilerin haklarını savunurken biz de bıkmadan usanmadan Türk insanının hakkını savunacağız” ifadelerini kullandı.
TÜM KADEMELERİMİZLE YEREL SEÇİMLERE HAZIRIZ
Yerel seçimler hazırlıkları hakkında bilgi veren Özdağ; “Zafer Partisi tek başına Türkiye’nin her yerinde seçimlere girmek üzere çalışmalarını yapıyor. Çanakkale’de de öyle. Zafer Partisi belediye başkanlarını seçen ilçeler ve iller işgalci teröründen kurtulacak. Zafer Partisi’ne oy verdiğiniz takdirde yaşadığınız ilin veya ilçenin sığınmacı ve kaçaklara ekonomik destek verilmeyecek. Biz bu parayı Türk halkı için harcayacağız. Eğer Zafer Partisi’ni belediye başkanlığına getirirseniz ilinizde veya ilçenizde sığınmacıların ve kaçakların açmış olduğu dükkanlara müsaade etmeyeceğiz. Yeni dükkan açılmayacak, açılanlar içerisinde ruhsatsız açılanların tamamı kapatılacak. Ruhsatla açılanlar da yoğun bir denetim altına alınacak. Zafer Partisi’ne oyunuzu verirseniz, oturduğunuz ilçede bir apartman dairesinde 2-3 tane sığınmacı ailesi birlikte oturamayacak. Herkes gibi normal otursunlar, tek aile tek daire. Zafer Partisi’ne verirseniz oyunuzu belediye seçimlerinde parklar sizin kalmaya devam edecek. Sığınmacılar kaçaklar için parkın bir yerinde bir tane park göstereceğiz. Orayı kullanabilirler. Ama bunun dışındaki parklar bahçeler kamu tesisleri, belediye tesisleri bu ülkeye karşı hizmetini yapanlara aittir. Bazıları böyle söyleyince bu ayrımcılık değil mi diyor. Tabii ki ayrımcılık. Türklere ayrımcılık yapacağız. Askere gidenlere, vergi verenlere, bu ülke için sevinenlere, bu ülke için ağlayanlara, bu ülke için çocuğunu askere yollarken kına yakan annelere ayrımcılık yapacağız. Ayrımcılık evet. Ama adil bir ayrımcılık. Biz de Türk milletine adil davranacağız. Memurlarını, zabıtayı, güvenlik istihbaratı konusunda görevlendireceğiz. Polise özellikle uyuşturucuya karşı istihbarat sağlaması görevini vereceğiz. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında bütün Zafer Partili belediyeler spor okulları açacaklar. Boş bulduğumuz her yere spor tesisi yapacağız ve her spor tesisinin başına da belediyede istihdam edilecek atanamayan öğretmenlerden görevlendirme yapacağız. Böylece genç yüksek okul mezunu ama iş bulamamış kardeşlerimize de hem gençlerin hem uyuşturucudan uzak durması konusunda yardımcı olacağız. Programımız belli. Kadrolarımızla şimdi yerel seçimlere doğru da hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” dedi.
DİYANET İŞLERİ BAŞKANI’NIN ARKASINDA CUMA NAMAZINA DURMAM
Özdağ; “Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın yaptığı atamalarda FETÖ’yle bağlantılı olduğu iddia edilen kişilere ilişkin soruya yönelik “Ben Müslümanım, elhamdülillah. Ama bu Diyanet İşleri Başkanı’nın arkasında Cuma namazına durmam. Onun arkasında kılınan namazın kabul olacağını düşünmüyorum. Bu Diyanet İşleri Başkanı’na bakınca insanın Müslümanlıktan çıkası geliyor çünkü. Adam varlığıyla İslam’a en büyük zarar. Şimdi okullara imam yollamaya başlamışlar, bundan vazgeçsinler. Bırakın çocuklar Müslüman kalsın” ifadelerini kullandı.
ATATÜRKÇÜ CHP SEÇMENLERİNE YAPILMIŞ EN BÜYÜK KÖTÜLÜKTÜR
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yapılan ittifakı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile imzalanan protokolü de hatırlatılarak, yerel seçimlerde yeniden ittifak kurulması ihtimaline ilişkin soruya karşılık “Kemal Bey’e bir tane oy getirmeyen ama bir sürü oy kaybetmesine neden olan ortaklarının baskısından dolayı açıklanmadı. Bu ortaklar ki daha sonra açıkladıklarında Ümit Özdağ İçişleri Bakanı olacağına Erdoğan Cumhurbaşkanı olarak kalsın dediler. Bu aslında vatansever Atatürkçü CHP seçmenlerine yapılmış en büyük kötülüktür. Erdoğan Cumhurbaşkanı kalsın, yeter ki ümit Özdağ İçişleri Bakanı olmasın diyen zihniyet FETÖ’ye destek veren zihniyet. Türkiye’nin işgal edilmesine izin veren zihniyet. Tek parti anayasasına ve başkanlık sistemine destek olan zihniyet. Uyuşturucuyla mücadelenin karşısında duran zihniyet. Özetle bu zihniyet saray artığı bir zihniyettir. Ortaya da konuşmuyorum. Babacan ile Davutoğlu’ndan bahsediyorum. Her ikisi de saray artığıdır. Saray bulaşığıdır. Zerre kadar onurları olsaydı vatansever CHP seçmeninin oyunu alıp, meclise girip ondan sonra bu bizim en son tercihimizdi demezlerdi” açıklamasında bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum