Reklam

BOZCAADA TURİZM ANA PLANI TOPLANTISI YAPILDI

Bozcaada turizminin görüşüldüğü Bozcaada Turizm Ana Planı Toplantısı, Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında gerçekleştirildi.

BOZCAADA TURİZM ANA PLANI TOPLANTISI YAPILDI
22 Şubat 2021 - 17:38
Çanakkale Valiliği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali İlhami AKTAŞ, Bozcaada Kaymakamı Bahar Kaya Çelik, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Muharrem Tuna, ÇOMÜ Ezine Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Nahide Övgü Demiral, Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Karadağ, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bekir Çelen, İmar Planlama Şube Müdürü Serkan Çalman ve Tabiat Varlıklarını Koruma Şube Müdürü Osman Erdem Güleli katıldı.
Toplantıda Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Muharrem Tuna tarafından Bozcaada Turizm Ana Planı hakkında katılımcılara sunum yapıldı.
Yapılan sunumun ardından Vali İlhami AKTAŞ, Bozcaada turizminin çevre ve kültür odaklı planlanmasına dair katılımcılarla görüş alışverişinde bulundu.
Bozcaada turizminin layık olduğu seviyeye ulaştırılması için hep birlikte koordineli bir şekilde çalışacaklarını ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, katılımcılara teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum