Reklam

BİROL ARSLAN'DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, partisinin Merkez İlçe Başkanlığı’nda, resmi başvurusunu yaparak, yeniden aday adayı oldu. Kepez’e 5 yıl daha hizmet etmenin onurunu yaşamak istiyorum diyen Birol Arslan’ı yol arkadaşları ve dostları yalnız bırakmadı.

25 Kasım 2023 - 17:14
CHP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı’nın olduğu Tarla Sokak, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’ın aday adaylığı konuşmasından saatler önce hazır hale getirildi. Platformdan sahne kuruldu, ses sistemi organize edildi ve sokak bayraklarla donatıldı. Belediye Başkan Aday Adayı Birol Arslan ise saat 14.30’da Tarla Sokak’a girerek, ilk olarak Merkez İlçe Başkanlığı’nda aday adaylığı başvurusunu yaptı. Sonrasında ise Tarla Sokak’ta vatandaşlarla buluştu.
Gerçekleşen başvuruya ve açıklamaya, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Merkez ilçe Başkanı İbrahim Can Ergun, Çanakkale Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Mutluay, Çan Belediye Başkanvekili Harun Arslan, Kepez Belde Başkanı Kudiret Şahin, Eski İl Başkanları Doğan Ateş ve Güler Koçer’de katılım gösterdiler.

“HER ŞEYİ SONUNA KADAR YAPTIĞIMA İNANIYORUM”
Kepez Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Birol Arslan, “Adım Hıdır elimden gelen budur. Her şeyi sonuna kadar yaptığıma inanıyorum. Yapmışım ki bugün dostlarım, arkadaşlarım, yol arkadaşlarım beni yalnız bırakmadı. Ayaklarınıza sağlık. Aynı helal duygular ile haramı helali bilerek, Kepez’e 5 yıl daha hizmet etmenin mutluluğunu, onurunu yaşamak istiyorum. Hep birlikte.
“BEN ÖNSEÇİM DİYORUM”
Ben evet, gerçekten yapmış olduğum çalışmalarla, bugün tevazu göstermeyeceğim, bu bölgenin en başarılı belediye başkanlarının başında geliyoruz. Bir belediye başkanı eğer yolsuzluklara, yüz kızartıcı olaylara karışmadıysa, zaten genel merkezden atanır. 2019’da olduğu gibi bugün benim de rakiplerim var. Ben temayül, önseçim diyorum. Aday adayı arkadaşlarımın hakkını korumak için diyorum. Eğer başarılıysam, Cumhuriyet Halk Partisi’nin onurlu üyeleri bana oy verir. Eğer hak etmiyorsam beni sandıkta cezalandırırlar. Ben de kazanan aday ile kapı kapı dolaşır, çalışırım.

“HİÇ YÜZÜNÜZÜ KARA ÇIKARMADIM”
Kalbimiz ne kadar temiz, yağmur istiyoruz yağmur geliyor. Açıklama yapıyoruz güneş açıyor. Allah herkesin yanında olsun. Beni gururlandırdınız dostlarım. Hiç yüzünüzü kara çıkarmadım. Yanlış işlerin altına imza atmadım. Arka odalarda gizli pazarlıklarda bulunmadım. Cebimde yoksa kredi kartımla yine halkımın yanında oldum. Bir gün bir çocuk demişti ki İstanbul’da “Ekrem ağabey her şey çok güzel olacak.” Kepez’de, Çanakkale’de, Biga’da, Çan’da, Ayvacık’ta, 31 Mart’ta ülkemin her yanına yeniden bahar gelecek. Ezilenden yana, sosyal demokrat, o ihtiyaç sahiplerinden yana yine Mart ayında baharlar gelecek” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum