Reklam

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI ECEABAT'TAN GELDİ

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ile Milliyetçi Hareket Partisi Eceabat ilçe Başkanı Ayhan Bayram ve her iki partinin İl, İlçe Başkan Yardımcıları, Parti Teşkilatları ziyareti kapsamında bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI ECEABAT'TAN GELDİ
01 Temmuz 2021 - 10:45
Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette katılan, Cumhur İttifakı’nın Çanakkale  İl ve ilçe Başkanları; AK Parti Çanakkale  İl Başkanı Naim Makas  ve MHP   Eceabat ilçe Başkanı Ayhan Bayram gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak ardından ittifakla ilgili şunları söylediler:
Cumhur İttifakımız; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin liderliklerinde; ülkemizin âli menfaatlerini, milli birlik ve beraberliğimizi esas alan bir anlayışı ifade etmektedir. Beka dediğimiz bu süreçte esas olan, kişiler ve olaylar değil Milletimizin âli menfaatleri doğrultusunda yol aldığımız Cumhur İttifakı'dır. İttifakın temelleri, Türkiye’nin önsözü Çanakkale’de çok daha sağlamdır.
Bu bağlamda Çanakkale de Cumhur İttifakı'na zarar verecek söylem, eylem ve polemiğe, kötü niyetli yaklaşımlara ittifakın tarafları olarak izin vermeyiz.”açıklamasında bulundular.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum