Reklam

BİGASPOR YİNE YENİDEN

Bigaspor’da Olağanüstü Genel Kurulda olağanüstü hal ilan edildi. Adeta yeniden yapılanmaya gidiliyor.

BİGASPOR YİNE YENİDEN
10 Ağustos 2023 - 11:53
Yaklaşık bir ay önce başlayan çalışmalar Biga TSO Başkanı Şadan Doğan ile Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan olaya müdahale etmesi ile sonuca ulaştı. 09 Ağustos Çarşamba akşamı gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında oy birliği ile Divan Başkanlığına Altan Özmucur, Katip Üyeliklere Mehmet Yılmaz ve Soner Karabulut seçildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda Kulüp Müdürü Semih Özmucur gündem maddelerini okudu. Divan Başkanı Altan Özmucur çalışmalar ile ilgili bilgilendirmeler sundu. Yasa gereği tüzük değişikliği ve yönetim ile denetleme kurulu gelir gider raporları okundu ve oy birligi ile kabul edildi.
Kulüp Başkanı İbrahim Küçük ile yeni başkan Okan Ergüven söz alarak açıklamalarda bulundular. Biga TSO Başkanı Şadan Doğan ve Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan söz alarak Bigaspor’u yeniden yapılandırma ve ayağa kaldırmak için çalıştıklarını belirttiler. Öncelikle gelir kaynaklarını artıracaklarını, lokal ve bahçe dekorasyonuna hemen başlanacağını ve halı sahanın halısının değiştirilerek gerekli düzenlemenin yapılacağını ve Bigaspor’un Biga ismini taşıdığını ve tüm Bigalıların kulübü olduğunu, herkesin sahip çıkması gerektiğini belirttiler. Bigaspor’un daha iyi duruma gelmesi için el birliği ile çalışacaklarını belirttiler.
Bigaspor’un Olağanüstü Genel Kuruluna Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, protokol üyeleri,  siyasi parti başkan ve yöneticileri, oda ve dernek başkan ve yöneticileri, spor kulüpleri başkan ve yöneticileri, eski ve yeni üyeler, Biga Halkı, misafirler ve basın mensupları katıldılar.
Konuşmaların ardından tek liste ile yapılan seçimde Okan Ergüven ve ekibi bir yıllığına göreve seçildiler. 2024 yılı Mayıs ayında Olağan  Kongre yapılacak.

Kaynak: Biga Çarşamba Postası
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum