Reklam

BİGASPOR YAZ FUTBOL OKULU BAŞLADI

Geleneksel Bigaspor yaz futbol okulu açılış töreni bugün Bigaspor tesislerinde yapıldı.

BİGASPOR YAZ FUTBOL OKULU BAŞLADI
06 Temmuz 2023 - 11:47
Bigaspor tesislerinde yapılan açılışa Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Kulüp Başkanı İbrahim Küçük, MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya, CHP Biga İlçe Başkanı Cemal Mantar, İYİ Parti Biga İlçe Başkanı Mahmut Aydemir, Bigaspor Eski Kulüp Başkanları Tamer Ergün, Serkan Özkan, Belediye Meclis üyeleri, eski yöneticiler, Afacanlar taraftar grubu temsilcileri ve veliler katıldı.
Haftada üç gün Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri yapılacak olan yaz okuluna kayıtlar devam ediyor.
Açılış töreninde konuşan Kulüp Başkanı İbrahim Küçük; “Geleneksel yaz okulumuzu bugün başlatıyoruz. Tüm çocuklarımıza ve hocalarımıza başarılar dilerim. Burda başarılı olan sporcularımızı alt yapılarımıza katıyoruz. Kayıtlarımız devam ediyor bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler Kulübümüze müracaat edebilir ve 05425645945 numaralı telefondan bilgi alabilir.” dedi.
Törende konuşma yapan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan “Yaz okulumuzu bu gün başlatıyoruz. Tüm sporcularımıza hayırlı olsun. Başarılar diliyorum.” dedi. Yaz futbol okulu malzeme sponsorları Doğtaş Mobilya, Biga Belediyesi, Kaptanlar Un, Pegai Emlak, Demirler A.Ş, Bigam Koltuk, Korkmaz Et ve Uğur Kuyumculuk oldu.

Kaynak: Biga Çarşamba Postası
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum