Reklam

BİGASPOR'DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ

Bigaspor Olağanüstü Genel Kurul sonrası yeniden yapılanma kapsamında tesislerinde yapılan tadilat sonrası açılış programı düzenledi. 01 Eylül Cuma günü saat 17:00’de hem açılış programı hem de yaz futbol okulu’nun kapanış töreni gerçekleştirildi.

BİGASPOR'DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
02 Eylül 2023 - 11:18
Bigaspor’un tesis açılış törenine protokol üyeleri, siyasi parti yetkilileri, oda dernek başkan ve yöneticileri, Bigaspor eski başkan ve yöneticileri, sponsorlar, dernek üyeleri, Biga Halkı, eski ve yeni sporcular, basın mensupları katıldılar. Açılış töreni saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Bigaspor Kulübü Başkanı Okan Ergüven, Biga TSO Başkanı ve Bigaspor’un yeniden yapılanmasının mimarı Şadan Doğan, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan bu yıl ki yapılanma sürecini anlattılar. Ardından sponsorlar Kaptanlar Un, Doğanlar Holding, Demirler A.Ş ve Biga Belediyesine plaket verildi. Plaketleri Kaptanlar Un adına Mustafa Karan ve Fatih Karan, Doğanlar Holding adına Şadan Doğan, Biga Belediyesi adına Başkan Bülent Erdoğan ve Demirler A.Ş adına Mesut Demir alırken kulüp müdürlüğü görevinden ayrılan Semih Özmucur’da plaket ile ödüllendirildi.

Minik yaz okulu öğrencilerine verilen ödüllerin ve tesisin gezilmesinin ardından program sona erdi. Bigaspor yetkilileri halktan Bigaspor’a üye olunmasını ve sahip çıkılmasını istediler.

Kaynak: Biga Çarşamba Postası
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum