Reklam

BİGA TSO YÖNETİMİ BİGA'DA ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

Biga Ticaret Ve Sanayi Odası Ankara’da gerçekleştirdikleri ziyaretler sonrası Biga’daki ziyaretlerine devam ediyor. Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ile yönetim kurulu üyeleri, Biga Ticaret Borsası’nı ve Biga Ziraat Odası’nı ziyaret ettiler.

BİGA TSO YÖNETİMİ BİGA'DA ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR
14 Şubat 2024 - 12:54
Biga Ticaret Ve Sanayi Borsası’na gerçekleştirilen ziyarette Biga Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Baş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Sezen, Hüseyin Gençoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Salih Can Eriş, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Demircan, Meclis Üyeleri Erhan Kabak ve Sedat Yeni ile Genel Sekreter İbrahim Sütçü hazır bulundu. Doğan, ortak projelerin ve iş birliklerinin ilçe için önemli faydalar sağlayacağını ifade etti. Bülent Baş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek birlikte hareket etmenin sinerji oluşturacağını ve bu birlikteliğin Biga için büyük fayda sağlayacağını belirtti. Ayrıca, benzer buluşmaların sıklıkla tekrarlanması gerektiğini vurgulayarak, gelecekte yapılacak çalışmalar ve programlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret, yapıcı bir şekilde gerçekleşti ve iş birliği için olumlu adımlar atıldı. Her iki kurumun da ortak çıkarları doğrultusunda daha fazla iş birliği yapma isteği dile getirildi.
Biga Ziraat Odası’na gerçekleştirilen ziyarette ise TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ve yönetim kurulu üyelerini, Yönetim Kurulu Başkanı M. Güray Ergün, Meclis Başkanı Taner Kömürcü ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Ziyaretler hakkında bilgi veren Şadan Doğan, M. Güray Ergün ile ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarının yapacağı işbirliği hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Biga TSO’dan ziyaretler hakkında yapılan açıklamada; “Biga’mızı ikinci yüzyılın parlayan yıldızı haline getirecek Bozlar Yat İmalatı İhtisas Serbest Bölgesi, Karabiga Yat Limanı, Karabiga Konteyner Limanı, Sera Gıda OSB, Üçüncü Sanayi Sitesi, OSB Genişleme Sahası, Ziraat Fakültesi ve Hayvan Hastanesi, Biga Demiryolu gibi önemli projelerin takibi konusunda birlik ve beraberlik içinde hareket etme noktasında görüşlerimizi ilettik. Biga’mızın gelişimi için önemli olan proje ve çalışmalarımızı Sivil Toplum Platformu toplantılarımızda da gündemimize alacağız. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak Biga’mızı ikinci yüzyılın parlayan yıldızı haline getireceğiz. Biga Ticaret Borsası Başkanımız Bülent Baş ve yönetimine, Biga Ziraat Odası Başkanımız Güray Ergün ve yönetimi ile Biga Ziraat Odası Meclis Başkanımız Taner Kömürcü’ye nazik ev sahipliği nedeniyle teşekkür ediyoruz.” denildi.

Kaynak: Biga Çarşamba Postası
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum