Reklam

BİGA TSO HEYETİ ZİRAAT ODASI'NI ZİYARET ETTİ

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sedat Çakır ve Tevfik Başarır, Yönetim Kurulu Üyeleri Ergin Sezen, Hakan Akın, Özgür Yılmaz ve Sedat Özer ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu 28 Mart 2023 Salı günü saat 14.00’te Biga Ziraat Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Mustafa Güray Ergün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BİGA TSO HEYETİ ZİRAAT ODASI'NI ZİYARET ETTİ
28 Mart 2023 - 17:38
05 Şubat 2023 Pazar günü yapılan seçimli olağan genel kurulda Biga Ziraat Odası Başkanlığına yeniden seçilen Güray Ergün’e Biga TSO Başkanı Şadan Doğan ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Ergün’e ve çalışma arkadaşlarına yeniden üstlendikleri bu görevlerinin hayırlı olması dileklerini iletti.

Biga TSO heyetini, Biga Ziraat Odası Başkanına gelişlerinde Başkan Ergün ve yönetim kurulu üyeleri çok samimi bir şekilde karşıladı. Karşılıklı bilgi alış-verişinin ardından nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyetini belirten Ziraat Odası Başkanı Ergün, Biga TSO Başkanı Doğan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum