Reklam

BİGA TSO'DAN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Akın, Meclis Üyesi ve Fuar Tertip Komitesi Başkanı Erol Şener ile 3. Meslek Komitesi Başkanı ve Fuar Tertip Komitesi Üyesi Levent Şahin’den oluşan Biga TSO heyeti 13 Eylül 2023 Çarşamba günü siyasi parti teşkilatlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

BİGA TSO'DAN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET
14 Eylül 2023 - 11:44
Biga TSO heyeti ziyaretler kapsamında Adalet ve Kalkınma Partisi Biga İlçe Teşkilatı Başkanı Nihat Borazan, Milliyetçi Hareket Partisi Biga İlçe Teşkilatı Başkanı Salih Altınkaya, Cumhuriyet Halk Partisi Biga İlçe Teşkilatı Başkanı Cemal Mantar ve İyi Parti Biga İlçe Teşkilatı Başkanı Mahmut Aydemir ve yönetimlerini ziyaret etti.
İş dünyasının ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren siyasi parti başkanları, Biga ve köylerinde devam eden alt yapı ve üst yapı çalışmalarından bahsederek, tüccar, esnaf ve sanayiciye her zaman destek olacaklarının altını çizdi.
Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin Biga’nın istihdam yükünü karşıladığını belirten Başkanlar, Ticaret ve Sanayi Odası’nın Biga için çok önemli kurumlardan bir tanesi olduğunu, istihdam, üretim ve ihracat noktasında TSO’nun üzerine düşen görevi her zaman layıkıyla yapmaya çalıştığını ifade ettiler.
Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ise, Biga’daki tüm yerel dinamiklerin çevre il ve ilçelere örnek olacak şekilde uyum içerisinde çalıştığını belirterek, iş dünyası olarak Bigamıza hizmet etmekten hiçbir zaman geri kalmayacaklarını ifade etti. Doğan ayrıca, Biga için hep birlikte başarılı ve faydalı işler yapacaklarına olan inançlarının tam olduğunu ve Biga için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.
Doğan ayrıca, 29 Eylül-01 Ekim tarihlerinde 17’ncisi yapılacak Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı (Biga Fuarı)’nın 29 Eylül Cuma günü saat 14.30’da yapılacak açılış törenine tüm parti teşkilatlarını ve Bigalıları davet etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum