Reklam

BİGA TSO'DAN 10 KASIM'DA MEVLİD-İ ŞERİF VE HAYIR

Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85'inci yıl dönümünde Biga Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ve meclisi Mevlid-i Şerif okutarak, camiilerde ikramda bulundu.

BİGA TSO'DAN 10 KASIM'DA MEVLİD-İ ŞERİF VE HAYIR
10 Kasım 2023 - 15:41
Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Biga TSO Meclis Başkanı Melih Akyıl ile yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri Biga Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen 10 Kasım çelenk sunum töreninde de yer aldılar.
"SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ"
İş dünyası olarak sorumluluklarının bilincinde olduklarını dile getiren Biga TSO Başkanı Şadan Doğan; "Ülkemizin bağımsızlık mücadelesinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere hedef gösterdiği muassır medeniyetler seviyesine ulaşabilmek için çok çalışmaya, hep birlikte üretmeye ve birlik ve beraberlik içinde mücadele etmeye devam edeceğiz. Biga'mızın ikinci yüzyılında iş dünyası olarak, Atatürk'ün bizlere gösterdiği yolda, hem yaşadığımız coğrafyamızın gelişimine hem de ülkemizin ilerlemesine katkıda bulunmak konusunda azimli ve kararlıyız. Yaşadığı dönemin ilerisinde bir dehaya sahip, geleceği doğru okuyan, bugünlerde yaşayan bizlere doğru hedefler koyan, büyük lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vizyonunun ne denli büyük olduğunu bugün çok daha iyi anlıyoruz. Ülkemizi demir ağlarla ören, sanayide bacaların tütmesini sağlayan, ülkemizin bağımsızlığının ekonomik kalkınmamıza bağlı olduğunu görerek planlama yapan büyük Atatürk'ün aziz hatırasına her zaman layık olacağız. Bizler, bizden sonraki nesillerimize hem ekonomik anlamda hem de çağdaşlık anlamında modern bir ülke bırakmak zorundayız. Görevimiz ilçemizi ve ülkemizi daha ileriye götürmektir. Bizler iş dünyası olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz" dedi.
"ATATÜRK'ÜN GÖSTERDİĞİ HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA..."
Atatürk'ün gösterdiği hedefler doğrultusunda çok çalışacaklarını dile getiren Şadan Doğan; "Büyük Atatürk'ün bizlere gösterdiği hedef doğrultusunda daha çok çalışacağımıza söz veriyor, üzerimize düşen her görevi başarıyla tamamlamak için çok çalışacağımızı beyan ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin kurucusu, ebedi liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi rahmetle, minnetle, özlemle anıyoruz. Ruhları şad olsun. Ölümünün 85'inci yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e bize bıraktığı Cumhuriyet'imiz ve bu güzel ülke için de minnetlerimizi ifade etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum