Reklam

BİGA TSO'DA STRATEJİK PLAN TOPLANTISI YAPILDI

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2024-2027 dönemi Stratejik Plan hazırlık toplantısı yapıldı. 15 Aralık 2023 Cuma günü saat 10.00’da Biga TSO’da moderatörlüğünü Caner Urhan'ın yaptığı, iç ve dış paydaşların katıldığı toplantıda SWOT analizi, stratejik amaçlar ve bu amaçları gerçekleştirmeye yönelik hedef ve faaliyetler belirlendi.

BİGA TSO'DA STRATEJİK PLAN TOPLANTISI YAPILDI
18 Aralık 2023 - 11:58
Biga TSO’nun 2024-2027 döneminde üyelerine sunacağı hizmetlerin kalitesini artırmaya yönelik bir rehber niteliğinde olan stratejik planını oluşturmaya dönük adımlardan biri olan toplantıya Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır, Meclis Başkan Yardımcısı Jale Kırbaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır, Yönetim Kurulu üyeleri Ergin Sezen ve Sedat Özer, Meclis üyesi Hüseyin Erdoğan, 4'üncü Meslek Komitesi Başkanı Utku Çetin, 6'ncı Meslek Komitesi Başkanı Mustafa Bıyıklı, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Cem Öner ve Genel Sekreter Mustafa Mutlu, Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Gülşen Gezer, oda çalışanları Ahmet Boz, Barış Doğan ve Basın Danışmanı Ahmet Tunç katıldı.

Toplantıya dış paydaşlardan ise Biga Meslek Yüksekokulu’ndan Öğretim Görevlisi Dalga Başarır, Biga Ziraat Odası Genel Sekreteri Arif Ödül, Biga Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Tahsin Ergün, Biga Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mücahit Şahin katılım sağlayarak Biga TSO’nun stratejik amaçlarının belirlenmesine önemli katkılar sağladı.

Başkan Doğan toplantıdan sonra yaptığı açıklamada, toplantının çok verimli geçtiğini, her zaman tüm çalışmaları odanın vizyonu ve misyonuna uygun olarak hazırlanmış planlar doğrultusunda yapmaya büyük özen gösterdiklerini belirterek, hazırlanmakta olan stratejik planın 2024 -2027 yıllarına projeksiyon tutacağını ve oda üyeleri ile iç ve dış paydaşların ve Biga’nın ticaretine, sanayisine ve sosyo-ekonomik hayatına katkı koyacak mahiyette bir belge olacağını dile getirdi. Şadan Doğan; "Odamızın 50'inci yılını tamamlıyoruz. Köklü bir kurum kültürüne sahip odamızı daha ileri bir noktaya taşıyarak kurumsallık anlamında başarılı olmak istiyoruz" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum