Reklam

BİGA TİCARET BORSASI ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Biga Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Baş, Başkan Yardımcısı Hüseyin Gençoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Bünyamin Tekin ve Genel Sekreter İbrahim Sütçü Çanakkale’de bir takım protokol ziyaretleri gerçekleştirdi.

BİGA TİCARET BORSASI ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
11 Kasım 2023 - 11:32
Heyetin ilk ziyareti Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne yeni atanan Nazan Türkarslan oldu. Ziyarette Çanakkale’deki yeni görevine başlayan Türkaslan’a hoş geldin dileklerini ileten Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Baş, borsa işleyişi, faaliyetleri ve yapılan mısır kurutma tesisi hakkında Türkarslan’a bilgilendirmede bulundu. Türkarslan’da Biga Ticaret Borsası’nın faaliyetlerinin bu kadar fazla olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bölgede tek olan Biga Ticaret Borsası Ruhsatlı Hayvan Pazarı’nın ve yeni yapılan Mısır Kurutma Tesisinin çok önemli olduğunu ve en kısa sürede bir ziyaret gerçekleştireceğini belirtti.

Heyet daha sonra İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı’yı ziyarette bulundu. Arıcı’ya yeni görevlerinde başarılar dileyen Başkan Bülent Baş, Borsa faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Ayrıca Baş son zamanlarda okul önlerinde satıldığını sıkça duydukları sentetik uyuşturucu maddeler hakkında endişelerini dile getirirken Müdür Arıcı, konunun ciddiyetinin farkında olduklarını ve bu konuda geniş çaplı önlemler aldıklarını ve kimseye göz açtırmayacaklarını söyledi.

Üçüncü ziyaretin durağı Çanakkale Ticaret Borsası oldu. Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan heyet yapılan görüşmede Biga ve Çanakkale Borsalarının birlikteliği ve bundan sonra yapılacak organizasyonlar ve projelerde birlikte neler yapılabileceği görüştü.
Son olarak Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasına geçen heyet, Çanakkale TSO Yönetim Kurulu Başkanı T.Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal tarafından karşılandı. Yapılan görüşmede her iki kurumun bağlarının daha da güçlendirilmesi dile getirilken Çanakkale’nin sorunlarının Çanakkale Oda ve Borsalarının birlikte hareket ederek daha kolay çözüleceği vurgusu yapıldı.

Kaynak: Biga Çarşamba Postası
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum