Reklam

BİGA TİCARET BORSASI BAKAN KİRİŞÇİ'Yİ AĞIRLADI

Biga Ticaret Borsası, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’yi, Göktepe Biga Ticaret Borsası Yeni Zahireciler Sitesinde ağırladı.

BİGA TİCARET BORSASI BAKAN KİRİŞÇİ'Yİ AĞIRLADI
15 Nisan 2023 - 15:04
Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Tarım ve Orman Bakanlığının, " Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi" projesi kapsamında kabul edilerek finanse edilen, Ayçiçeğim, Bal Çiçeğim projesinin Biga ayağı, Biga Ticaret Borsası Yeni Zahireciler Sitesinde gerçekleştirildi.

Törene, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Vali Vekili Hakkı Uzun, Ak Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turhan, Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Kaymakam Erdinç Dolu,  İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, siyasi  parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan açıklamada; “Biga Ticaret Borsası Yönetim ve Meclis Üyelerinin hazır bulunduğu törende, Bakanımızı, Yönetim Kurulu Başkanımız Bülent Baş, Meclis Başkanımız İ. Kahraman Soydan ve Meclis üyelerimiz karşılamıştır.

Gerçekleşen hibe tohum dağıtımı Bakanımız önderliğinde, Yönetim Kurulu Başkanımız Bülent Baş’ında katıldığı tören ile gerçekleştirilmiştir.

Tören sonrası bakanımız ile birebir görüşme fırsatı bulan Başkan Baş, Biga Ticaret Borsası ve Göktepe Zahireciler Sitesi hakkında Bakanımıza bilgi vermiştir.  Konuşma sonrası Bakan Kirişçi “Bir ilçe borsasının bu kadar büyük ve çok faaliyetinin olması beni çok şaşırttı başarılarınızın devamını diliyorum” diyerek başkanımız ve heyetimizi tebrik etmiştir.

Tören Bakan ve heyetinin Biga Belediye'sinin verdiği “Halk İftarına” katılımı için alandan ayrılması ile son bulmuştur” ifadelerine yer verildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum