Reklam

BİGA STP 154. TOPLANTISINI YAPTI

Biga Sivil Toplum Platformu uzun bir aradan sonra 154. toplantısını Biga Ziraat Odası Başkanlığında gerçekleştirdi.

BİGA STP 154. TOPLANTISINI YAPTI
07 Aralık 2023 - 11:37
Biga TSO toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya dönem başkanı olarak Biga Ziraat Odası Başkanı Güray Ergün, Biga TSO Odası Başkanı Şadan Doğan, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur, Biga Ticaret Borsası Başkanı Bülent Baş, BİSİAD Başkanı İsmail Özer, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Oda ve Dernek Başkan ve Yöneticileri, Muhtarlar, Odaların Genel Sekreterleri, Biga Halkı ve basın mensupları katıldılar.

Gündem ve toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrası görüşülmeye başladı. Biga Ziraat Odası Genel Sekreteri Arif Ödül genel değerlendirmede bulundu. Daha sonra küresel ısınma ve iklim değişikliği bağlamında su kaynakları başta olmak üzere Biga Tarımının son durumu ve geleceği konusunda yapılması gereken çalışmalar hakkında DSİ 252.Şube Müdürü İşletme ve Bakım Baş Mühendisi İmdat Bozkaya, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Ramazan Eren ve Çanakkale Meteoroloji Müdürü Erol Öztabak sunumlarını yaparak katılımcıları konular hakkında bilgilendirdiler. Ardından Biga TSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Fuar Sorumlusu Erol Şener gerçekleşen 17. Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı hakkında, yaşanan eksiklikler ve aksamalar konusunda bilgiler aktardı.

Dilek ve temennilerde ise katılımcılar merak ettikleri konuları yetkililere sorarak yanıtlarını  aldılar. Toplantı başka görüşülecek gündem kalmayınca dönem başkanı Güray Ergün tarafından sonlandırıldı. 155. Biga STP toplantısı Biga TSO Başkanlığında yapılacak.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum