Reklam

BİGA POLİSİ YARIM KİLO UYUŞTUCU MADDE ELE GEÇİRDİ!

Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerinin uyuşturucu/uyarıcı madde kullanımı ve satışının önlenmesi ve zehir tacirliği yapan kişilerin tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

BİGA POLİSİ YARIM KİLO UYUŞTUCU MADDE ELE GEÇİRDİ!
03 Nisan 2021 - 13:19
Narkotik polisleri, uyuşturucu madde şüphesiyle takip ettikleri bir aracı durdurdular. Yapılan aramalar sonucunda araçtan insanları zehirlemek için taşınan uyuşturucu madde çıktı. İstanbul üzerinden Biga’ya uyuşturucu sevkiyatı yapan şüpheli şahıs narkotik polisleri tarafından yakalandı. Şahsın üzerinde ve aracında uzman köpeğin de yardımıyla detaylı inceleme yapıldı. Araçta yarım kilodan fazla skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.
Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilerek gözaltına alınan şüpheli adli makamlara sevk edilecek. Uyuşturucu aramasına En İyi Narkotik Polisi Anne Projesinin tanıtımında Biga Kaymakamı Mustafa Can’ın övgüyle söz edip tanıttığı, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’nde kısa süre önce görevlendirilen K-9 narkotik polis köpeği Lina da yer aldı.
Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Uyuşturucuya Geçit Yok. Vatandaşlarımızın, özellikle de annelerimizin duyarlılığı, mücadeleye desteği bilinçli olmaları hayati önem taşıyor. Sloganımız; En iyi narkotik polisi anne” ifadeleri yer aldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum