Reklam

BİGA'NIN GURURU HAYIRSEVERLER ANILACAK

Biga’nın en önemli kuruluşu Doğtaş’ın kurucusu Doğanlar Ailesi, anneleri merhum Hacı Ayşe Doğan ile eşi Hacı Ali Doğan vefatları nedeniyle mevlid okutularak anılacak.

BİGA'NIN GURURU HAYIRSEVERLER ANILACAK
07 Ekim 2023 - 11:48
Biga’nın en hayırsever ailelerinden Doğanlar Ailesinin büyükleri Biga’nın gururları olan Hacı Ayşe ve Ali Doğan’ın yaptıkları yardımları ve hayırları oğulları tarafından arttırılarak devam ediyor. Ayrıca oğulları tarafından kurulan ADVAK Vakfı bundan böyle daha çok yardımlar yapacak.
Hacı Ali Doğan ismi Biga İmam-hatip Lisesi yurduna, Hacı Ayşe Doğan ismi yapımlarını üstlendikleri teknik liseye verilerek isimleri sonsuza dek yaşatılacak. Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan herkesi Doğanlar Ailesi adına 08 Ekim 2023 Pazar günü saat 11:00’de Biga Kapalı Pazar Yerinde okuyacakları mevlide davet ediyor. Ayrıca mevlidin ardından anne ve babaları adına kurdukları ADVAK Vakfı’nın açılış töreninin yapılacağını ve yine herkesi açılışa beklediklerini açıkladı.
Doğanlar Ailesi adına 08 Ekim 2023 Pazar günü saat 11:00’de gerçekleştirilecek olan mevlid programını Çanakkale Tv, Pegai Haber, Gazete Çan Facebook sayfası ve Çanakkale Tv Youtube kanalından izleyebilirsiniz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum