Reklam

BİGA HALKI DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKTI

Doğanlar Ailesinin annesi Hacı Ayşe Doğan ve babası Hacı Ali Doğan, Biga Kapalı Pazar yerinde yapılan mevlid ile anılırken Biga Halkı değerlerine sahip çıktı ve Mevlid’e yaklaşık onbin kişi katıldı. Mevlidin ardından yine Biga’da ADVAK adıyla kurulan vakfın açılışı gerçekleşti.

BİGA HALKI DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKTI
09 Ekim 2023 - 12:13
Biga’da Doğtaş Mobilya adıyla başlanan ticaret hayatı Doğanlar Holding A.Ş olarak devam ediyor. Biga’da Hacı Ali Doğan’ın kurduğu firmayı oğulları ve ailesi dünya markası yaptı. Doğanlar ailesinin büyükleri merhume anne ve merhum babası Ayşe ve Ali Doğan her yıl olduğu gibi yine mevlid okutularak ve dualarla anıldı.

Protokol üyeleri ve aile fertleri ile Biga ve çevre halkı yoğun bir katılım ile özlemlerini gösterdi. Hem mevlidde hem de ADVAK Vakfı açılışında konuşan Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şadan Doğan 2000 yılından itibaren babaları Hacı Ali Doğan adına okuttukları mevlidi bu yıl 2022 yılında vefat eden anneleri Ayşe Doğan ile her iki aile büyükleri için okuttuklarını mevlidin ardından yapılan tören ilede anne ve babaları adına kurdukları ADVAK Vakfı’nın açılışını gerçekleştirdiklerini katılan herkese tek tek teşekkür ettiklerini belirtti.

Biga ve çevre Halkının yoğun katılımına ve protokol üyelerinin ilgilerine teşekkür eden Doğan “Biz Doğanlar Ailesi olarak babamızdan gördüğümüz yardımseverliği daha da büyüterek devam ettiriyoruz. Kurduğumuz Vakıf ile daha kurumsal hale getirdik bugün bizimle olan protokol üyelerine ve halkımıza ailemiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” konuşmasını yaptı.
Vakıf açılışında konuşan CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan ve AK Parti Milletvekili Ayhan Gider Doğanlar Ailesinin Biga’dan çıkarak dünyaya açıldığını ve herkese yardım ettiğini, kimseyi geri çevirmeyerek Çanakkale’nin önemli ailesi olduklarını belirterek kendilerini tebrik ettiler ve hayırsever aile olarak teşekkürlerini sundular.

Kaynak: Biga Çarşamba Postası
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum