Reklam

BİGA'DA SEKTÖREL DEĞERLENDİRME VE İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 9. Meslek Komitesi üyeleri ile ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası 2., 7. Ve 8.Meslek Komitelerinin üyeleri 13 Temmuz 2023 Perşembe günü Biga’da Sektörel Değerlendirme ve İş birliği Toplantısı gerçekleştirdi.

BİGA'DA SEKTÖREL DEĞERLENDİRME VE İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
15 Temmuz 2023 - 12:15
Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde yapılan ve Biga TSO Meclis Başkanı Melih Akyıl, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sedat Çakır ve Tevfik Başarır, Biga TSO Yönetim Kurulu üyeleri Ergin Sezen ve Hakan Akın, Biga TSO Meclis Üyeleri Ezel Dişli ve Erol Şener, Biga TSO 2. Meslek Komitesi (Diğer İmalat Sanayi ve Madencilik) Başkanı Ali Aydın, Biga TSO 7. Meslek Komitesi (Konfeksiyon ve Tekstil Ürünleri Ticareti) Başkanı İrfan Çınar, Biga TSO 8. Meslek Komitesi (Dayanıklı Tüketim Malları, Mobilya ve Elektrikli Ev Aletleri Ticareti) Başkanı Hüseyin Keçeci, Biga TSO 8. Meslek Komitesi Üyesi İbrahim Karakuş katılırken Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’ndan ise Çorlu TSO 9. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Özlem Ünal, 9. Meslek Komitesi Üyesi Zihni Kumaşoğlu, 9. Meslek Komitesi Üyesi Necati Yıldız ve 9. Meslek Komitesi Üyesi Fatih Turgay Karaca katılım sağladı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan toplantı sonrasında sektörel ziyaretlerde de bulunuldu. Bu ziyaretler kapsamında DOĞTAŞ ve Lova Yatak’ın Biga’daki, DECORTIE ve Fumar Tütün firmalarının ise Biga Organize Sanayi Bölgesi’ndeki üretim tesisleri ziyaret edildi.

Toplantılar ve ziyaretler kapsamında karşılıklı sektörel değerlendirmelerde bulunarak, kıyaslama ve bilgi paylaşımları yapıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum