Reklam

BİGA'DA MİNİKLER TRAFİK KURALLARI KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ

Türkiye’de trafik kazalarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla mayıs ayının ikinci haftası(7-14 Mayıs) ‘’Trafik ve İlk Yardım Haftası’’ olarak kutlanıyor.

BİGA'DA MİNİKLER TRAFİK KURALLARI KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ
11 Mayıs 2023 - 14:24
Biga Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu’nda 7-14 Mayıs tarihlerinde kutlanan Trafik ve İlk Yardım Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlik kapsamında Biga Şehit Selahattin UZ Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği tarafından miniklere seminer verildi.

MİNİKLER BİLGİLENDİRİLDİ
Trafik ve İlk Yardım Haftası kapsamında Biga Şehit Selahattin UZ Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği tarafından Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu öğrencilerine trafiğin yaşantı içerisinde ne kadar önemli bir yeri olduğu, trafik kurallarının önemi, kurallara uyulmaması halinde ne tür tehlikelerle baş başa kalınacağı gibi konularda bilgilendirildi. Emniyet Müdürlüğü’nün hazırlamış olduğu görsellerle hız kurallarına uyma, emniyet kemeri takma gibi durumlarda nelerin başımıza gelebileceği konusunda farkındalık kazandırıldı.

DÜDÜK HEDİYE EDİLDİ 
Seminer sonunda Biga Şehit Selahattin UZ Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği tarafından Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu öğrencilerine kırmızı düdük hediye edildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum