Reklam

BİGA'DA KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLERİN SEÇİM HEYECANI

TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’ne seçilen Biga Ticaret ve Sanayi Odası il kadın ve genç girişimcilerinin isimleri belli oldu. Seçimler 19 Ekim 2023 Perşembe günü 09:00-17:00 saatleri arasında Biga TSO hizmet binasında yapıldı. TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu’nun Biga üyeleri 19 Ekim 2023 Perşembe günü gerçekleşen seçimlerle Çanakkale İl İcra komitelerinde çalışacak isimlerini belirledi.

BİGA'DA KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLERİN SEÇİM HEYECANI
20 Ekim 2023 - 14:05
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından ülke ekonomisine kadın ve gençlerin de katkıda bulunması amaçlanarak oluşturulan kadın ve genç girişimciler kurullarından Çanakkale İl Kadın ve Genç Girişimciler Kuruluna Biga TSO kontenjanından kadın girişimciler icra komitesine 2, genç girişimciler icra komitesine 4 üye gönderiliyor.
“KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLERİN SAYISI ARTMALI”
Kurul tarafından İcra Komitesine seçilen üyeleri tebrik eden Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, ülke nüfusunun yarısından fazlasını oluşturan kadın ve genç girişimcilerin ticari hayatta daha fazla yer alması gerektiğine işaret etti. Doğan yaptığı açıklamada; “Özellikle ticaret hayatında kadın ve gençlerin ağırlıklarının artması çok önemli. Gençlerimizin kadınların farklı bakış açıları ticarette dinamizm olarak ortaya çıkacaktır. Kadın ve gençlerin ticarete olan ilgileri geleceğimiz için umut yaratacaktır” dedi.
KADIN GİRİŞİMCİLER SEÇİLDİ
Yapılan seçimlerin sonuçlarına göre TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asil üyeliklerine seçilen isimler şöyle oluştu:
Beyhan Var (Lezzet Var Kafe Ev Yemekleri) ve
Burcu Sezer (Sezerler Gelişim Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd. Şti.)
Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül (Biga Meslek Yüksekokulu) ve Ahsen Melike Fıçıcı (Ahsen Melike Fıçıcı İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.) ise yedek üyeliklere seçildi.
GENÇ GİRİŞİMCİLER BELLİ OLDU
TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asil üyeliklerine; Cem Öner (Öner Mühendislik),
Mert Uysal (Uysal Matbaa Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti.), Emre Yılmaz (Kidmex İthalat ve İhracat Ticaret Ltd. Şti.) ve Çağdaş Bağmeşli (Batu Marka Patent Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti.) seçilirken; icra komitesi yedek üyeliklerine ise; Muhammed Emin Kaplan (Emin Net Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.), İlker Necip Aşık (Vina Endüstriyel Çözümler Sanayi ve Ticaret A. Ş.) ve
Ali Tahsin Yaşık (Yaşık Makina Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.) seçildiler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum