Reklam

Belediye Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Belediye Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
07 Mayıs 2013 - 21:15

2013 Mayıs ayı olağan Belediye Meclis Toplantısı 07.05.2013 Salı saat 18.30'da Belediye Meclisi Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu Başkanlık yaptı. Toplantıya başlamadan önce Meclis yoklaması yapıldı. Gündem maddeleri;

 1)      İmar Komisyonunda havale edilen, İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Karadutlar mevkiinde bulunan 19 Pafta,617 ada, 1 parsel de plan değişikliği teklifinin görüşülmesinin ardından, değişiklik oylamaya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

 2)      İmar Komisyonunda havale edilen, İlçemiz Karşıyaka mahallesi 19L-3 ve 19L-2 imar paftalarında plan değişikliği teklifinin görüşülmesinin ardından, değişiklik oylamaya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

 3)      Çan Belediyesi 2012 Maili yıllık kesin hesabının görüşülmesinin ardından alınan mali hesabın oylanması sonucu oy çokluğu ile kabul edildi.

 4)      Başkan ve Üyelerce Teklif olunacak konuların görüşülmesi ve karara bağlanması maddesi oy çokluğu ile kabul edildi.

 5)      Günden dışı olan madde: Belediye tarafından yapılan ve inşaatı devam eden ve yatırımların inşasının devamı için kredi alınması ve başkanlık secimi yapıldı. Aday olarak gösterilen Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu oylama sonucu oy çokluğu ile kabul edildi. 





YORUMLAR

  • 0 Yorum