Reklam

Belediye Başkanı Kuzu’dan Öğretmenler Günü Ziyaretleri

Belediye Başkanı Kuzu’dan Öğretmenler Günü Ziyaretleri
30 Kasım 2012 - 11:22

Başkan Kuzu bir hafta boyunca gerçekleştirdiği ziyaretlere, kalan diğer okullarla haftaya da devam edecek.

Öğretmenler günü vesilesiyle öğretmenlerle bir araya gelerek, bu anlamlı günü kutlamaktan ve ilçedeki eğitim çalışmalarına ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bunmaktan dolayı duyduğu onur ve mutluluğu ifade eden Başkan Kuzu; “Daha dün ailelerden emanet teslim aldıkları yavrularımızı, geleceğe güvenle bakan, yarınına sahip çıkan bir gençlik olarak bilgi, kültür ve milli değerler ile büyük özverilerde bulunarak yetiştiren değerli öğretmenlerimiz, hepimizin baş tacıdır”dedi.

Ziyaretler esnasında öğretmenlerin okulları için Belediye’den taleplerini de dinleyen Başkan Kuzu “ Bizler eğitimin her şeyden önde geldiğine inanan, bir ülkenin gelişmesinin ve ekonomik olarak kalkınmasının ancak ve ancak eğitimle mümkün olduğuna inanan zihniyetlere sahibiz. Bu sebeple de her zaman öğretmenlerimizin yavrularımıza en iyi eğitimi verebilmeleri için, eğitime ve okulların fiziksel koşullarının iyileştirilmesine destek oluyoruz. Bu güne kadar ilçemizdeki okullarımızdan gelen talepleri hiçbir zaman geri çevirmedik ve Belediyemizin imkanları ölçüsünde her türlü yardımlarda bulunma gayreti içerisinde olduk. Çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için bundan sonra da yine, Belediye olarak üstümüze düşen görevi yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.

Belediyenin yaptığı halı saha, öğrencilerin spordaki başarısını artırdı

Osman Çaneri İlköğretim Okulu öğretmenleri de geçen sene Çan Belediyesi tarafından okullarına yapılan halı sahadan kendilerinin ve öğrencilerin çok memnun kaldıklarını, öğrencilerin böylelikle aralıksız spor yapabilme imkânına kavuştuklarını ve gerek il bazında gerek ilçe bazında yapılan yarışmalarda öğrencilerin başarılarının arttığını dile getirerek Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’ya teşekkür ettiler.







YORUMLAR

  • 0 Yorum