Reklam

BAYRAMİÇ'TE KAN DEĞİŞİMİ

Cumhuriyet Halk Partisi Bayramiç İlçe teşkilatı olağanüstü kongreye gitti.

BAYRAMİÇ'TE KAN DEĞİŞİMİ
04 Kasım 2021 - 10:11
Olağanüstü gerçekleşen kongre öncesinde, İlçe yönetimi komple istifa etti. İlçe Başkanlığı görevi ise Emin Fidan’dan, Seyhan Palaz’a geçti. Yoğun bir katılımla gerçekleşen kongre ile ilgili CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural gazetemize açıklamalarda bulundu. Başkan Ural, “Katılım oranı bir hayli yüksekti. İlçe örgütü komple istifa ederek, yeniden bir olağanüstü kongre ile yeni yönetimlerini seçtiler” dedi. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise yapmış olduğu değerlendirmede “Tüm gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Bayramiç CHP İlçe teşkilatı, geçen gün olağanüstü kongreye gitti. Kongre öncesinde, ilçe yönetimi komple istifa etti. Bayramiç’te gerçekleşen kongreye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan, İl Başkanı Metin Ümit Ural, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, partililer, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.
İlçe Başkanı Emin Fidan ve yönetimin istifası sonrasında gerçekleşen olağanüstü kongre sonrasında, Bayramiç İlçe Başkanı Seyhan Palaz oldu.

“KATILIM BİR HAYLİ YÜKSEKTİ”
CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural gazetemize yapmış olduğu açıklamada, “Bayramiç’te çok başarılı bir olağanüstü kongre gerçekleşti. Katılım oranı bir hayli yüksekti.
“HİÇBİR İLÇEMİZDE OLMADIĞI KADAR MUHTAR KATILIMI YAŞANDI”
Özellikle Bayramiç’te, bugüne kadar hiçbir ilçemizde olmadığı kadar muhtar katılımı yaşandı. Hiçbir ilçemizde olmadığı kadar köy kooperatif başkanının katılımı vardı. Belediye Başkanlarımızla, ilçe başkanlarımızla olağanüstü bir kongre gerçekleştirdik.
“İLÇE ÖRGÜTÜ KOMPLE İSTİFA ETTİ”
Başarılı bir ilçe örgütü vardı. Bayramiç’te başarılı bir de belediye başkanımız var. Birlikte başarmışlıklar vardı. Ancak bizim danışma kurullarımız oldu. Bu danışma kurullarında, Bayramiç kendi içinde yapmış olduğu kurulda, Bayramiç’te daha büyük başarılara imza atmak için Bayramiç’te daha iyi siyaset yapmak için bir değişime ihtiyaç olduğunu söylediler. İlçe örgütü komple istifa ederek, yeniden bir olağanüstü kongre ile yeni yönetimlerini seçtiler” ifadelerini kullandı.
“TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”
Bayramiç’te gerçekleşen kongre ile ilgili Belediye Başkanı Ülgür Gökhan “Cumhuriyet Halk Partimizin Olağanüstü Kongresi için memleketim Bayramiç’teyiz. Birlik beraberlik içinde, aydınlık yarınları yaratmak, insanca yaşamı tesis etmek için tüm gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum