Reklam

BAYRAMİÇ HAYVANCILIK VE TARIM PANAYIRI'NA BÜYÜK İLGİ

Bayramiç'te düzenlenen hayvancılık ve tarım panayırı, hem firmalardan hem de vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Yoğun programıyla dikkat çeken organizasyon, katılımcılardan tam puan aldı.

BAYRAMİÇ HAYVANCILIK VE TARIM PANAYIRI'NA BÜYÜK İLGİ
18 Eylül 2023 - 11:55
Bayramiç Belediyesi, Bayramiç Ziraat Odası, Bayramiç Süt Üreticileri Birliği, Bayramiç Kırmızı Et Üreticileri Birliği ortaklığında; Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Çanakkale Ticaret Borsası’nın destekleriyle düzenlenen Bayramiç Hayvancılık ve Tarım Panayırı, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği panayıra Çanakkale milletvekilleri İsmet Güneşhan, Ayhan Gider ve Rıdvan Uz, il ve ilçe protokolü katıldı. Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Ziraat Odası Mesut Şen, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Arslan ve Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Güner’in ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonda, ilgili firmalar yerlerini alarak ürünlerini tanıttı ve bilgilendirmede bulundu. Çeşitli ırklarda koyun ve keçiler de beğeniye sunuldu.

Son gün düzenlenen güzellik yarışmasında ödüller, sahiplerini buldu. Saanen keçi kategorisinde İsmail Öztürk 1., Tunay Çil 2. ve Halil Işık 3. oldu. Saanen teke kategorisinde Aziz Eroğlu 1., İsmail Karaman 2. ve Eren Öztürk 3. oldu. Tahirova koyun kategorisinde İsmail Öztürk 1., Zafer Gönen 2. ve Eren Öztürk 3. oldu. Tahirova koç kategorisinde ise Ömer Yıldız 1., İsmail Öztürk 2. ve Halil Can Acet 3. oldu. Üç gün süren panayırı, 10 bini aşkın vatandaş ziyaret etti. Katılımcılar, panayırla ilgili olumlu görüş bildirildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum