Reklam

BAYRAMİÇ HALK KÜTÜPHANESİ VE KAFETERYANIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bayramiç ilçesinde restorasyonu tamamlanan tarihi konakta hizmete giren İlçe Halk Kütüphanesi ve kafeteryanın açılışı gerçekleştirildi.

BAYRAMİÇ HALK KÜTÜPHANESİ VE KAFETERYANIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
14 Ekim 2023 - 15:19
Açılış Programına; Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Gökhan YAZGI, Vali İlhami AKTAŞ, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt ERENOĞLU, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR, Kütüphaneler ve Yayınlar Genel Müdürü Taner BEYOĞLU, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil SEZGİN, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat YILMAZ, Bayramiç Kaymakamı Alper TAŞ, Bayramiç Belediyesi Başkan Vekili Cem ATILGAN, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Bayramiç İlçe Halk Kütüphanesi ve kafeteryanın açılış programında Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Gökhan YAZGI ve Bayramiç Kaymakamı Alper TAŞ tarafından birer konuşma gerçekleştirildi.
Yapılana konuşmaların sonrasında hediye taktimi yapılarak, halk oyunları gösterisi izlenmesinin ardından Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Gökhan YAZGI, Vali İlhami AKTAŞ ve protokol üyeleri tarafından kurdele kesimi yapılarak Bayramiç İlçe Halk Kütüphanesi ve kafeteryanın açılışı gerçekleştirildi.
Kütüphanenin gezilmesiyle açılış programı sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum