Reklam

BAYRAMİÇ, EMITT'TE SES GETİRDİ

BAYRAMİÇ, EMITT'TE SES GETİRDİ
10 Şubat 2022 - 11:20
Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı EMITT’e katılan Bayramiç Belediyesi, ilçenin doğal, tarihi ve kültürel değerlerini tanıttı. Bayramiç standı büyük ilgi gördü.

TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşen 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, yüksek bir katılımla sürüyor. Fuar için yoğun hazırlık yapan Bayramiç Belediyesi, ilçenin doğal, tarihi ve kültürel değerlerini standa gelen konuklara tanıttı.

Büyük ilgi gören Bayramiç standını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu ve çok sayıda yetkili ziyaret etti. Konuyla ilgili bilgi veren Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, “Fuar için yoğun bir hazırlık süreci geçirdik. İlçemizin değerlerini tanıtmak, turizmde atağa kalkmak adına bu fuarı çok önemsiyoruz. İlçemizin değerleri olan Mehmet Akif Ersoy Müze Evi’ni, Kazdağları’nda yetişen endemik bitkilerini, bin pınarlı İda’nın en güzel mesire yeri Ayazma Tabiat Parkı’nı, coğrafi işaret tescili almış ürünlerimiz Bayramiç Beyazı, Bayramiç Elması ve Bayramiç Tahin Helvası’nı tanıttık.

Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, çok değerli bir coğrafyada yaşıyoruz. İlçemizi turizm alanında geliştirmek hayalimiz var. Bu tür etkinliklerde yer almaya devam ederek Bayramiç'in adını duyuracağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum