Reklam

BAŞKANLARDAN TESİS ZİYARETİ

Entegre Katı Atık Yönetim Projesini (EKAY) yürüten Çanakkale Katı Atık Yönetim Birliği'nin (ÇAKAB) üye Belediye Başkanlarının katılımıyla, örnek tesis ziyareti kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi incelendi.

BAŞKANLARDAN TESİS ZİYARETİ
15 Kasım 2023 - 11:43
13 Kasım 2023 Pazartesi günü gerçekleşen ziyarete, Çanakkale Belediye Başkanı ve aynı zamanda ÇAKAB Birlik Başkanı Ülgür Gökhan, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan, ÇAKAB Müdürü ve Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Aysun Kavcar ve ÇAKAB Muhasebe yetkilisi Hülya Yurdakul katıldı.
İBB Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Prof. Dr. Ayşen Erdinçler, İSTAÇ Genel Müdür Yardımcısı Özgür Barışkan ve İBB Atık Yönetimi Şube Müdürü Saffet Altındağ'ın eşlik ettiği ziyarette ÇAKAB Heyetine, Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisine ilişkin detaylı bilgiler verildi.
Ziyarette, Çanakkale ve İstanbul'un atık yönetimine ilişkin yenilikçi fikir ve öneriler paylaşılırken, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum