Reklam

BAŞKANLAR BİR ARAYA GELDİ

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, geçtiğimiz gün Çan Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Başkan Özacar ile Başkan Öz bir araya geldiler.

BAŞKANLAR BİR ARAYA GELDİ
28 Ocak 2021 - 12:02
Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, geçtiğimiz gün Çan’daydı. Başkan Özacar, Çan Belediyesi’ne ziyarette bulundu. İki başkan belediye de bir araya geldiler.

Ziyaret ile ilgili ev sahibi Belediye Başkanı Bülent Öz, “Siyasi duruşu ile gönüllerde saygın bir yer edinmiş, yıllardır sürdürdüğü çizgisi ile partimizin başarısında etkin rol alan, tecrübesiyle başarıyla Gelibolu’ya hizmet eden, duayen ağabeyimiz ve Gelibolu Belediye Başkanımız Sayın M. Mustafa Özacar ile geçmiş dönemler Milletvekili Adayımız Faik Göksel’e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.
Ziyaretle ilgili Başkan Özacar ise sosyal medya hesabından, “Parlamentoda edinmiş olduğu tecrübesini ilçe halkının desteği ile yerel yönetime taşıyan karşımız Çan Belediye Başkanı Bülent Öz’ü ziyaret ettim. Yorulmadan mesaisini sürdüren çalışkan başkanımıza ev sahipliği için teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” paylaşımında bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum