Reklam

BAŞKAN YILDIZ GÜVEN TAZELEDİ

Çanakkale Müteahhitler Birliği 8. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirdi. Gündem konularının ve faaliyet raporunun aktarılmasının ardından yeni yönetim belirlendi. Müteahhitler Birliği Başkanı Salih Yıldız Olağan Genel Kurul’da yaptığı konuşmasında deprem ve kamu kampüsü konularına da değinerek “Bu şehri öldürmemeliyiz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YILDIZ GÜVEN TAZELEDİ
03 Nisan 2023 - 11:20
Çanakkale Müteahhitler Birliği’nin, 8. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Yeni yönetimin de belirlendiği toplantıda konuşma yapan Müteahhitler Birliği Başkanı Salih Yıldız, deprem ve kamu kampüsü konularına yönelik açıklama yaptı.
“GÜNAH KEÇİSİ OLAN NEDENSE HEP MÜTEAHHİTLER OLUYOR”
Olağan Genel Kurul’da konuşma yapan Müteahhitler Birliği Başkanı Salih Yıldız, 6 Şubat depreminin ardından müteahhitlere yönelik oluşan olumsuz bakış açısı üzerine “Hepimizin acısı gerçekten büyük. Büyük felaketler yaşadık. En sonunda da günah keçisi olan nedense hep müteahhitler oluyor. Müteahhidin yaptığı iş eğer ahlaklı ve dürüst, yönetmeliğe göre yapılmış bir işse o işe bir şey deme şansımız yok. Ancak yönetmeliğin yanlışlıkları, ta zemin etüdünden başlayan, mimari projeler, elektrik mekanik projesine kadar yapılan hataların hepsini müteahhide yıkmak insafsızlıktır ve adaletsizliktir. Bir bütünlük içerisinde ele aldığımızda öyle sanıyorum Müteahhitler Birliği olarak biz yaptığımız işlerin hep arkasında kalacağız, savunacağız, şehrin gelişiminde de muhakkak ki sesimizi duyuracağız. Eğer biz bir olursak ve birlikte ses getirebilirsek yapamayacağımız bir şey yoktur” ifadelerini kullandı.

“BU ŞEHRİ ÖLDÜRMEMELİYİZ”
Başkan Yıldız Eski Devlet Hastanesi ve Karayolları 142’nci Şube Şefliği bölgesine yapılması planlanan Kamu Kampüsü projesine ilişkin “Bu şehrin akciğerlerine zarar vermektir. Gerekirse bu tavrı koymamız gerekir diye önceki basın açıklamalarımda da ben bunu söyledim. Bu şehri öldürmemeliyiz. Yeni açılacak imar alanlarıyla ilgili o baskıyı yapmalıyız. Şehrin içini rahatlatmamız gerekirken, otopark sorunu varken kalkıp böyle bir olayı gündeme getiren de kendi ayağına sıkar diye düşünüyorum” açıklamasında bulundu.
Müteahhitler Birliği Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu asil üyeleri; Salih Yıldız, Hayrettin Çetinkaya, Hakan Vural, Sadık Aydoğan, Halil Kuzu, Fatih Yılmaz ve Celal Aktur oldu.
Yönetim Kurulu yedek üyelerine Ömer Faruk Ataç, Ferman Karakaya, Özgür Şimşek, Mehmet Kavaşoğlu ve Halis Taş seçildi.
Denetleme Kurulu asil üyeleri; Erkan Aygören, Ahmet Arslan ve Ersin Aycibin oldu.
Denetleme Kurulu yedek üyeleri; Can Yalın, Ersin Temizel ve Sinan Çetin oldu.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum