Reklam

BAŞKAN VEKİLİ MUTLUAY, BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI

Belediye Başkan Vekili İrfan Mutluay, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen resmi bayramlaşma programına katıldı. Mutluay ayrıca, Çanakkale Belediyesi birimlerini de ziyaret ederek, personelle bayramlaştı.

BAŞKAN VEKİLİ MUTLUAY, BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI
03 Temmuz 2023 - 12:07
Kurban Bayramı kapsamında Terzioğlu Öğrenci Yurdunda düzenlenen bayramlaşma programına; İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Vali İlhami Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, Belediye Başkan Vekili İrfan Mutluay başta olmak üzere, kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarının temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve yakınları, depremzede vatandaşlar ve kentliler katıldı.

Program katılımcıları, karşılıklı sohbetler eşliğinde birbiriyle bayramlaştı. Belediye Başkan Vekili İrfan Mutluay da katılımcılar ile tek tek bayramlaşırken, çocuklarla da yakından ilgilendi.

Resmi bayramlaşma programı sonrasında Çanakkale Belediyesi İtfaiyesi ile Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezine giden Belediye Başkan Vekili İrfan Mutluay, burada personel ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum