Reklam

BAŞKAN ÜLGÜR GÖKHAN'IN BABALAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ÜLGÜR GÖKHAN'IN BABALAR GÜNÜ MESAJI
17 Haziran 2023 - 12:02
Yaşamımızın ilk yıllarından yetişkinliğe uzanan süreçte hayatımızın en önemli rol modellerinden ve başrollerinden biridir babalarımız. Ebeveyn olmanın ötesinde birlikte öğrendiğimiz, güldüğümüz, bizi her zaman koruyup kolladığını bildiğimiz sığınağımız, kahramanımızdır onlar aynı zamanda. Babalarımız adeta sonsuz sevgi, fedakârlık, sabır ve güven duygusunun hayatımızdaki karşılığıdır.
Bu Babalar Gününde de vatan toprağına emanet ettikleri evlatlarının sevgisini yüreklerinde büyüten şehit babalarımıza özel olarak sabır dileklerimi ve saygılarımı göndermek isterim. Tüm şehitlerimize de bu vesileyle rahmet dilerim. Ayrıca 6 Şubat'ta yaşadığımız büyük deprem felaketinde yitirdiğimiz tüm babaları ve baba adaylarını da rahmet ve saygıyla anıyor, depremde babasını kaybeden yurttaşlarıma da yeniden sabır ve başsağlığı diliyorum.
Bir çocuğun, bir canlının gözündeki ışıltı sebebi olan, tüm sevgisi ve özverisiyle baba olan, büyük heyecanla baba olmak için gün sayan ve yüreğinde bu duyguyu taşıyan tüm baba yüreklerin gününü kutluyor, kaybettiğimiz tüm babalarımızı da rahmetle anıyorum.
Sevgi ve saygılarımla
Ülgür GÖKHAN
Çanakkale Belediye Başkanı

YORUMLAR

  • 0 Yorum