Reklam

BAŞKAN SEMİZOĞLU, AVRUPA ODALAR BİRLİĞİ BAŞKANLIK DİVANI TOPLANTISINA KATILDI

Yönetim Kurulu Başkanımız Selçuk Semizoğlu, TOBB Başkanı ve Avrupa Odalar Birliği (Eurochambres) Başkan Vekili Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte İspanya’da resmi ziyaretlerde bulundu.

BAŞKAN SEMİZOĞLU, AVRUPA ODALAR BİRLİĞİ BAŞKANLIK DİVANI TOPLANTISINA KATILDI
12 Eylül 2023 - 11:30
İlk olarak İspanya Odalar Birliği Başkanı José Kuis Bonet ev sahipliğinde düzenlenen Eurochambres Başkanlık Divanı toplantısına katılan Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, ardından Madrid Büyükelçimiz Nüket Küçükel  Ezberci’yi ziyaret programında da hazır bulundu.
Toplantı ve ziyaret hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu : “TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun daveti üzerine İspanya’da Eurochambres Başkanlık Divanı toplantısına katılım sağladım. İş dünyasını en iyi şekilde temsil eden Sayın Başkanımızın yurt dışında da temsil kabiliyetinin ne denli güçlü olduğuna, Türk iş insanına olan bakış açısı ve güvene ne kadar olumlu katkı sunduğuna bir kez daha yakından şahit oldum ve bir kez daha Birliğimiz ile gurur duydum. İspanya- Türkiye işbirliğinin artmasında Sayın Başkanımızın rolü çok büyük. Bu sebeple de kendisine İspanya Kralı tarafından İspanya Sivil Liyakat Nişanı Enkomiyenda taltif edilmişti. Önümüzdeki süreçte iki Ülke arasındaki işbirliğinin daha da artacağına inanıyorum” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum