Reklam

BAŞKAN SEMİZOĞLU ANTALYA 12. YÖREX YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI'NA KATILDI

2-5 Kasım tarihleri arasında bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilecek olan “YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı” kapılarını ziyaretçilerine açtı.

BAŞKAN SEMİZOĞLU ANTALYA 12. YÖREX YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI'NA KATILDI
03 Kasım 2023 - 11:35
ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile Çanakkale Ticaret Borsası ortak stand açarak katılım sağladı. Stantda üyelerimiz de yer alarak ürünlerini tanıttılar.
12. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı açılışına katılan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Cennet Vatanımızın her bölgesinde kendine özgü kültürel ve coğrafi özelliklerini yansıtan ürünlerin sergilendiği bu Fuar’da Çanakkale’mizin coğrafi işarete sahip 14 ürününü ve marka değerlerimizin tanıtımını yapıyoruz. YÖREX Fuarı, ürünlerimizin değerinin farkına varılması ve uluslararası pazarlarda kendimizi gösterebilmemiz için bir aynadır. TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere Fuar’ın düzenlenmesi için emek harcayan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ve Antalya Ticaret Borsasına teşekkür ediyor ve Fuar’ın verimli olmasını diliyorum” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum