Reklam

BAŞKAN ÖZ, HER HAFTA BELEDİYE HİZMETLERİ VE ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERİYOR

Çan Belediye Başkanı Bülent ÖZ, Belediye hizmetlerini ve gerçekleştirdikleri çalışmaları haftalık olarak bilgi veriyor.

11 Ağustos 2020 - 11:30
Çan Belediyesi TV olarak sosyal medya üzerinden yayın yapan ve çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan ÖZ, “Çanımız Canımız diye çıktığımız yolda, sizlere güzel bir hafta diliyor, sizin için çalışmaya devam ediyoruz” diyerek 3-9 Ağustos tarihleri arası faaliyetlerini aktardı.
Çan Belediyesi çalışmalarını anlatan Belediye Başkanı Bülent ÖZ;
“Bayram öncesinde, evimiz Çan’da bayram temizliği yaptık. Sağlığınız için, toplu yaşam alanlarımızı güzelce temizledik. Camilerimizin, terminal ve mezarlık alanlarımızın düzenlenmesi, yıkanması, boyanması ve temizlenmesi ile yakından ilgilendik. Sağlıklı gıdaya erişmeniz için, Bayram öncesi zabıtamızla gıda denetimleri gerçekleştirdik.
Sağlıksız bir durum olmasın diye, Eski kamyon garajı olarak bilinen belediyemize ait sahayı 'kurbanlık hayvan satış alanı' olarak düzenledik.
Arife Günü mezarlık ziyareti yapan hemşerilerimizi kabristan girişinde karşılayarak ikramlarda bulunduk.
Atatürk Caddesi altyapı çalışmalarını tamamladık. Şimdi sıra üstyapı çalışmalarında. Kaldırım taş döşeme ve yol düzenlemesi işlemlerini yerinde takip ettik.
Kocabaş Çayı Projemiz için ön çalışmalar yaparak incelemelerde bulunduk. Karayollarımızın yapımına başladığı Kocabaş Çayı üzerindeki köprü için belediye olarak katkı verdik.
Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Meclis Toplantısına katılarak Çan’ımızın doğal kaynaklarının korunması konusunda çalışmalar yaptık. Bu arada Yenice Kızıldam Köyü’nde meydana gelen yangına da itfaiyemizle müdahale ettik.
Değerli Hemşerilerim, Geleceğimiz gençlerimizi çok önemsiyoruz. Onlar şu anda çok heyecanlı. Çünkü Üniversite tercihleri yapıyorlar.
Bizde evlatlarımızı yalnız bırakmayıp Çan Belediyesi Üniversite Tercih ve Kariyer Merkezi kurduk. Rehber öğretmenlerimizle ücretsiz danışmanlık veriyoruz.
İstiyoruz ki Çanlı gençlerimiz doğru meslek seçimlerinde bulunsunlar. 14 ağustosa kadar her akşam 20.00-23.30 saatlerinde İsmet İnönü Sosyal Tesislerinde gençlerimizi bekliyoruz.
Bu arada LGS sınavında göğsümüzü kabartan, Çan birincisi, ikincisi ve üçüncüsü olmaya hak kazanan çocuklarımızın başarılarına ve mutluluklarına ortak olduk.
Geçtiğimiz hafta, Sabah namazlarında cami cemaatimizle, günün ilk saatlerinde fırınlarımızda, kepenklerimizi yeni açan esnafımızla bir araya geldik.  Düğün törenlerinden sünnet törenlerine, hatim cemiyetlerinden doğum günlerine hemşerilerimizi özel ve anlamlı günlerinde onları yalnız bırakmadık.”
Diye konuştu ve temennileri ile hedeflerini de video sonunda aktaran Başkan Bülent ÖZ, “Bu hafta da sizler için çalışmaya devam edeceğiz. Çan olarak çok kısa zamanda çok iyi yerlere erişeceğiz. Bu başarı hepimizin olacak. Gelecek nesillere daha güzel bir Çan bırakma arzusuyla güzel haftalar dilerim.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum