Reklam

BAŞKAN ÖZ'DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR!

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, hakkında son dönemde ortaya atılan iddialar ve gözaltı sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

07 Haziran 2022 - 12:27
Hakkındaki iddiaların hiçbir hukuksuz karşılığı olmadığını söyleyen Bülent Öz, açıklamasında kendisine 1 milyon TL’lik şantaj yapıldığını söyleyerek şöyle dedi:
“Hakkımızda yazanlara bakıyorsunuz, hep aynı basın. İddialar da öyle. İhale karşılığı ev alındığı, verildiği yoktur. İhale evrakları ve süreci incelendiğinde gerçekler ortaya çıkacaktır. Sürecin başında şahsı harcamaların belediyeye fatura edildiğini söyleyen kişi, dün de hatta bugün de hiçbir harcamanın belediyeye fatura edilmediğini hem basında hem de kendi sosyal medyasında açıklamıştır. Bu kişi kendi iddialarıyla çelişmiştir. Yani iftira attığını kendisi kabul etmiştir. Evraklarımız incelendiğinde doğrular bir kez dahi ortaya çıkacaktır. Onun mesnetsiz iddiaları yüzünden ben ve müdürlerim gözaltına aldırıldık. Ancak yarım bıraktığı işlerin bitirilmiş gibi gösterilmesini isteyen, ismimi kullanarak ihalelerin kendisine verilmesini isteyen malum kişi hiçbir menfaat sağlayamayacağını anlayınca elinde belgeler olduğunu ve bunları savcılığa verileceğini söyleyerek benden bir milyon TL istemiş ve bana şantaj yapmıştır. Tanığım da vardır. İddialarına karşılık sunulan belgelerin hiçbir hukuki kıymeti olmadığı da ortadadır. Bizim alnımız açıktır. Halkımızdan aldığımız desteği boşa çıkarmayacağız dedim, buna devam edeceğiz. Yargılanmak da bu dönemin şanındandır.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum