Reklam

BAŞKAN ÖZ; "BAYRAMIMIZ KUTLU, KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN"

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını ve Kadir Gecesini kutladı.

BAŞKAN ÖZ; "BAYRAMIMIZ KUTLU, KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN"
19 Mayıs 2020 - 15:51

19 Mayıs Bayramımızı ve Kadir gecemizi karşılamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Bayramımız kutlu, Kadir gecesinde ettiğiniz dualarımız kabul olsun.

19 Mayıs Küllerinden Yeniden Doğuştur

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 101. yıl dönümüne ulaştık. Samsun’da başlattığı bağımsızlık mücadelesi, tarihe gömülmek istenen bir milletin küllerinden tekrar doğuşunun ilk adımı olarak bir abide gibi karşımızda duruyor.

Çan’ın, Çanakkale’nin ve Türkiye’nin Geleceği Gençlerdir

Sevgili Gençler, vatanını canından üstün tutan atalarımızın verdiği  mücadeleler ve büyük fedakârlıklar sonucu kurulan Cumhuriyetimiz, sizlere emanet edilmiştir. Bugün bayramınızdır. Siz sadece ailelerinizin değil, aynı zamanda Çan’ın, Çanakkale’nin ve Türkiye’nin geleceğisiniz. Cumhuriyetimiz, sizlere emanettir. Bu emaneti korumak, daha da yüceltmek, çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne taşımak için çalışmalısınız. Size inancımız tamdır.

Kadir Gecesi Sağlık, Bereket ve Barışa Vesile Olsun

Bugün aynı zamanda birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı Mübarek Ramazanı Şerif’i uğurlamaya hazırlanırken, Kadir Gecesine erişmenin heyecanı içindeyiz. Kadir Gecesinin Çan’ımızı, ülkemizi, milletimizi ve bütün insanlığı kuşatmasını; yeryüzünde sağlık, bereket ve barışa vesile olmasını diliyorum.

Bu duygularla tüm Çanlı hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesini tebrik ediyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyorum.

BÜLENT ÖZ

ÇAN BELEDİYE BAŞKANI

YORUMLAR

  • 0 Yorum