Reklam

BAŞKAN MAKAS, SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, hafta sonu Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek kentteki on binlerce öğrenciye başarılar diledi.

BAŞKAN MAKAS, SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ
25 Haziran 2021 - 12:32 - Güncelleme: 25 Haziran 2021 - 12:37
26 Haziran 2021 tarihinde uygulanacak olan 2021-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT), 27 Haziran 2021 tarihinde uygulanacak olan 2021-YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve 2021-YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) sınavlarına girecek öğrencilere başarı ve kolaylıklar dileyen Başkan Makas, “Öğrencisiyle, öğretmeniyle ve velisiyle birlikte koronavirüs döneminde geçen bir sınav sürecinin daha sonuna gelindi. Ben öğrencilerimize başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Aileler ile öğretmenlere de umut dolu, başarı dolu neticeler almaları temennisinde bulunuyorum” dedi.
Başkan Makas, koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda adaylar ve görevlilere maske, mesafe ve temizlik kurallarını hatırlatarak, eğitimin insan için olmazsa olmaz bir değer olarak nitelendirdi.
Eğitimin, öğretimin ölçüm ve derecelendirme aracının sınavlar olduğunu kaydeden Makas, mesajında şunları söyledi:
“Orta öğrenimini tamamlayan sevgili öğrencilerimiz, yükseköğretime geçebilmek için bu sınavlara girmek zorundalar ve aldıkları eğitim ve öğretimin bu sınavlarda karşılığını almak durumundalar. Bu anlamda emek veren, ter döken, kaygı çeken her kardeşimize, öğrencimize, başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Allah yardımcıları olsun, zihin açıklığı versin. Geleceğimiz olan kardeşlerimizi, gençlerimiz hasretle kucaklıyorum. Başarılar diliyorum’’ dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum