Reklam

BAŞKAN KARACA GÖREVİNE DÖNDÜ

DEVA Partisi’nin kurucu Çanakkale İl Başkanı Av. Berkan Karaca, milletvekili adaylığı sürecinde, partisinin il başkanlığından istifa etmişti. Başkan Karaca, DEVA Partisi Genel Merkezi tarafından, yeniden partisinin il başkanı olarak atandı.

BAŞKAN KARACA GÖREVİNE DÖNDÜ
06 Haziran 2023 - 11:33
Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan DEVA Partisi İl Başkanı Berkan Karaca, “Dün itibariyle milletvekilliği için istifa ettiğim il başkanlığı görevime Genel Merkezimizin teveccühü ile tekrar atanmış bulunmaktayım.
Göreve başlarken ilke edindiğim istişareyi, dürüstlüğü, şeffaflığı ve vefayı hep korumaya özen gösterdim. Şimdi de bu ilkelerimden bir an olsun bile vazgeçmeden yoluma onurlu ve temiz siyaset yaparak devam edeceğimin bilinmesini isterim.
Ben ve ekibim alınan her karara saygı duyarak kendi kişisel hedeflerimizi bir kenara bırakıp ülkemizin geleceği için üstümüze düşeni fazlasıyla yapmaya çalıştık. Şimdi de eskisinden daha çok memleketimize, ülkemize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. Bizler zoru gördüğü zaman veya ilk mağlubiyette kenara çekilmeyen, umutsuzluğa kapılmayan, düştüğünde kalkmasını bilen ve sonuna kadar mücadele eden DEVA gönüllüleriyiz. Bu yüzden de zorlu koşullar karşısında gemiyi ilk terk eden biz olmadık, olmayacağız.
Ülkemizin artık yeniliğe, hizmet edecek temiz, dürüst, liyakatli, bagajı ve arka bahçesi olmayan, cesur insanlara ihtiyacı var. En önemlisi milletimizin sesinin duyulmaya ihtiyacı var.
Bu duygu ve düşüncelerimle bu zamana kadar yanımda olan Çanakkale DEVA aileme, bu göreve tekrar layık gören Genel Başkanımız Ali Babacan ile Genel Merkez Yönetim Kuruluna ayrı ayrı teşekkür eder, görevimin hayırlı uğurlu olmasını dilerim.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum