Reklam

BAŞKAN KARACA'DAN BASIN BAYRAMI MESAJI

 BAŞKAN KARACA'DAN BASIN BAYRAMI MESAJI
24 Temmuz 2020 - 14:37
DEVA Partisi Çanakkale Kurucu İl Başkanı Berkan Karaca, 24 Temmuz Basın Bayramı sebebiyle yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Karaca, açıklamasında yerel medyanın yaşadığı zorlukların farkında olduklarını belirtti.
“YEREL MEDYAMIZA GEREKN DESTEĞİ VERECEĞİZ”
Basının özgürleşmesi ve özgür kalması için ellerinden geleni yapacakları vurgulayan Karaca, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Emekçi basın mensuplarımız yeri geldiğinde toplumun ve halkın, yeri geldiğinde haklının, yeri geldiğinde ise mazlumun özgür sesi olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Emekçi kardeşlerimiz bu uğurda kalemine kötü söz getirmemek için yeri geldiğinde canından olmuş, yeri geldiğinde özgürlüğünden mahrum bırakılmıştır.
Ülkemizin geldiği son noktada, medya kuruluşlarına yapılan baskılar ve hapse atılan emekçi basın mensupları toplumun kanayan yarası olmaya devam etmektedir. Ulusal medyanın yanı sıra yerel medyanın yaşadığı zorluklar hepimizin dikkatini çekmektedir.
DEVA Partisi olarak, basının özgürlüğüne engel olan maddi ve manevi unsurları bir bir ortadan kaldıracağız. Yerel medyamıza gereken desteği her zaman vereceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile emekçi basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutluyor, güzel günlerin yakın olduğunu belirtiyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum