Reklam

BAŞKAN GÖKHAN TEKNİK İNCELEME GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi tarafından kent genelinde gerçekleştirilen çalışmaları incelemek amacı ile düzenlediği teknik inceleme gezilerine devam ediyor.

BAŞKAN GÖKHAN TEKNİK İNCELEME GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR
17 Haziran 2020 - 13:46

Teknik İnceleme gezilerini sürdüren Başkan Gökhan son olarak, 16 Haziran Salı Günü Barış Kordonu ve burada yapımı tüm hızı ile devam eden kafeterya binasının yanı sıra Güzelyalı ve Dardanos'ta gerçekleştirilen sahil düzenlemeleri ile temizlik çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Eski Tekel Fabrikasının bulunduğu alanda yapımı devam eden Barış Kordonu kafeterya binasını ziyaret eden Başkan Gökhan, çalışmaları yerinde inceledi. 276 m2'lik kapalı alana sahip kafeterya binasının inşaat çalışmalarını teknik ekip eşliğinde inceleyen Başkan Gökhan, bu alanda yürütülen 100 kişilik açık oturma alanı, 145 metrekarelik çocuk oyun alanı ile 110 araçlık otopark alanın yanı sıra peyzaj çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

Teknik ekip eşliğinde inceleme gezisini sürdüren Başkan Gökhan Barış Kordonu, Güzelyalı ve Dardanos'ta da incelemelerde bulundu. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte sıcak havadan bunalan vatandaşların yoğun olarak kullandığı sahil ve plajlarda gerçekleştirilen temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Gökhan, sahillerde yapılacak düzenlemelere ilişkin de teknik ekip ile görüş alışverişinde bulundu.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum