Reklam

BAŞKAN GÖKHAN KONUKLARINI AĞIRLADI

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı Yönetimi, Türkiye Denizcilik Çanakkale Liman İşletme Müdürü Arif Altuğ ile Çanakkale Galatasaray Taraftarlar Derneği Yönetimini makamında ağırladı.

BAŞKAN GÖKHAN KONUKLARINI AĞIRLADI
18 Nisan 2023 - 11:28
17 Nisan 2023 Pazartesi günü gerçekleşen ziyaretler kapsamında Başkan Gökhan ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı Yönetimi ile bir araya geldi. CHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte ve parti yönetimine nezaket ziyaretleri için teşekkürlerini ileten Başkan Gökhan, konukları ile güncel konulara ilişkin sohbet gerçekleştirdi.

Aynı gün, Türkiye Denizcilik Çanakkale Liman İşletme Müdürü Arif Altuğ da Başkan Gökhan'ı makamında ziyaret etti. Altuğ'un nezaket ziyareti, karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.

Başkan Gökhan son olarak Çanakkale Galatasaray Taraftarlar Derneği Yönetimini de makamında ağırladı. Dernek Başkanı Av. Enes Çetin ve yönetimi ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gökhan, dernek faaliyetlerine ilişkin bilgiler aldı. Heyet, Başkan Gökhan'a isminin yazılı bulunduğu Galatasaray forması ve atkısı hediye ederken, ziyarette güncel konulara ilişkin de sohbet gerçekleşti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum