Reklam

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN OSB'YE ZİYARET

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek, üretim tesislerinde incelemelerde bulundu.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN OSB'YE ZİYARET
29 Eylül 2020 - 11:43
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Biga Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Kulsan Zirai İlaç, Duyar El Aletleri ve Fumar fabrikalarını ziyaret etti.
Tesisleri inceleyen, fabrika yetkililerinden üretim ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Erdoğan, “Karabiga Belediye Başkanımız Ahmet Elbi ile birlikte Balıklıçeşme’deki Organize Sanayi Bölgemizi ziyaret ettik. Biga’mız tarımı, hayvancılığı ve turizmiyle gelişme gösterirken sanayi alanında da hızlı şekilde büyüyor. 9 bin metrekarelik Biga OSB’miz AK Parti Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’nun destekleriyle 5 bin metrekare daha genişleme arazisi tahsil edilmesiyle üretim ve firma sayısını artırıyor. İncelemelerde bulunduğumuz fabrikalarda yetkililerden bilgi aldık. Bölgemize ve ülkemize üretim ve istihdam sağlamaları bizi mutlu ediyor. Kıymetli yöneticilerimize, bölgemize katkılarından ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
Firma yetkilileri de ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum