Reklam

BAŞKAN ERDOĞAN, ÇANAKKALE'DEKİ AÇILIŞLARA KATILDI

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Çanakkale'de gerçekleşen bir dizi açılış törenine katılım sağlayarak hayırlı olsun temennilerini iletti.

BAŞKAN ERDOĞAN, ÇANAKKALE'DEKİ AÇILIŞLARA KATILDI
15 Kasım 2022 - 13:11
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Çanakkale'de vatandaşların hizmetine kazandırılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek Merkezi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimleri  Fakültesi spor salonu ve Çanakkale İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin Çanakkale Belediyesine devri törenine katıldı.
Başkan Erdoğan, "Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan, Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Milletvekilimiz Özgür Ceylan, Çanakkale Valimiz İlhami Aktaş, Ak Parti İl Başkanımız Naim Makas, Ak Parti Biga İlçe Başkanımız Nihat Borazan, İl Genel Meclisi Başkanımız Nejat Önder, belediye başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz, teşkilat mensuplarımız, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle Çanakkalemizde bir dizi açılış ve temel atma törenine katılım sağladık. Hayırlı uğurlu olsun inşallah" açıklamasında bulundu.
Çanakkale'nin içme suyu ihtiyacını karşılayacak içme suyu arıtma tesisine ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Erdoğan, önümüzdeki yılların en büyük sorunlarından bir tanesinin su olacağını söyleyerek herkesi dikkatli ve tasarruflu su kullanmaya davet etti. Başkan Erdoğan, "Öncelikle Çanakkale'mize hayırlı olsun. Çanakkale'miz bu işletmenin aktif edilmesinden sonra daha güvenli ve temiz suyu kullanabilecek. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Önümüzdeki yılların en büyük sorunlarından bir tanesi de su olacağı gözüküyor. Bununla alakalı Çanakkale, Atikhisar barajının olması hasebiyle şanslı. Biga'mızda iki tane baraj ve altı tane göletimiz var ama bunların hepsi tarımsal sulama amaçlı yapıldığı için ilçemizde maalesef kuyulardan içme ve kullanma suyumuzu temin ediyoruz. Bunun yanı sıra ilçemizde 50'nin üzerinde arıtma tesisimiz var. 15 gün arayla kontrolleri yapılarak 3 ayda bir de filtreleri değişiyor. Vatandaşlarımız içme suyunu mahallelerindeki arıtma çeşmelerden hiçbir ücret ödemeden alabiliyor" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum